Sari la conținut

Xbox Game Pass include un alt joc în martie – Valheim


VLM

Postări Recomandate

Americanii extind metodic colecția Game Pass și mențin colaborarea care s-a format deja. În septembrie, în cadrul evenimentului ID@Xbox , s-a anunțat că Valheim va fi adăugat la biblioteca popularului abonament, iar în 2023, va fi disponibil și pe versiunea de consolă a serviciului. Aceasta înseamnă că proprietarii Xbox vor putea în curând să accepte o nouă provocare.

Decorul din Valheim este o lume deschisă și creată aleatoriu și este inspirată din mitologia nordică. Valheim este un joc de supraviețuire. Chiar dacă nu vom putea verifica producția în Early Access până la începutul anului 2021, are deja o mare popularitate. La cel mai înalt punct al vânzărilor, până la un milion de copii ale jocului au fost vândute în fiecare săptămână. Cele mai recente informații au fost împărtășite în timpul unui panel de investitori găzduit de Embracer Group și a dezvăluit că titlul a depășit deja rezultatul a peste 10 milioane de exemplare vândute.
 

Abonații PC Game Pass au putut experimenta toate atracțiile Iron Gate Studio din luna septembrie a anului precedent; Utilizatorii Xbox Game Pass vor putea în curând să facă același lucru. Conform informațiilor furnizate în profilul EmbracerInvest, Valheim va fi inclus în Xbox Game Pass și va fi inclus în Xbox Series X|S în luna martie.

Nu am aflat încă data exactă la care articolul va fi pus la dispoziție – cel mai probabil, vești bune vor fi prezentate odată cu anunțul Microsoft despre noua ofertă de abonament pentru Xbox Game Pass, așa că așteptăm cu nerăbdare întreaga listă de jocuri care vor să fie incluse în serviciu. Am vrut să profităm de această ocazie pentru a vă reamintim că de ieri ați avut acces să jucați Cities: Skylines Remastered ca parte a serviciului.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.