Sari la conținut

Seria Harry Potter în comparație cu Hogwarts Legacy


VLM

Postări Recomandate

Se vor mulțumi cei mai dedicați fani ai tărâmului magic cu cel mai nou joc de la Avalanche Software? Conform evaluărilor inițiale care au fost postate online, jucătorii vor putea în curând să înceapă să-și pregătească baghetele și tampoanele pentru a studia toate tehnicile implicate în practica vrăjitoriei în Harry Potter. Cel mai recent conținut, care compară și contrastează diferite zone ale școlii, demonstrează că spectatorii cărora le place să vizioneze filme cu tânărul vrăjitor se vor bucura de experiența de a viziona Hogwarts Legacy .

După ceea ce pare o eternitate, jucătorii vor avea în sfârșit șansa de a-și pune abilitățile magice la încercare. În ciuda faptului că lansarea poziției construite de Avalanche Software este vulnerabilă la critici din cauza oricăror cuvinte problematice făcute de autorul universului, dezvoltatorii subliniază că Hogwarts Legacy este o producție de care se poate bucura oricine. După lansarea trailerului atrăgător, putem aștepta cu nerăbdare primele imagini extinse care prezintă jocul în toată frumusețea lui.
 

Cea mai recentă comparație realizată de ElAnalistaDeBits se concentrează pe locuri individuale din Hogwarts. Atât Hogwarts Legacy, cât și filmele produse de Warner Bros. filmele sunt incluse în această comparație. Hogwarts Legacy va fi lansat în patru zile. La prima vedere, asemănările sunt greu de ratat. Atmosfera lumii pe care JK Rowling a creat-o este captivantă, iar atenția autorului pentru detalii a asigurat că arhitecții, designerii și arhitecții care au fost însărcinați cu crearea structurilor, camerelor și zonelor din jurul Școlii de Vrăjitorie și Vrăjitorie au avut o bază solidă. să lucreze de la.

Este posibil să vă faceți o idee despre Sala Mare, biblioteca, sala de clasă în care elevii învață să inventeze poțiuni, curtea, zonele situate în spatele pereților principali, un pod de lemn distinctiv și cabana în care a locuit Hagrid în timpul timpul lui Harry Potter sunt descrise în materialul următor. Printre altele, Sala Mare este locul unde elevii își iau masa, își fac temele și sunt repartizați în case individuale. Toate aceste locații evocă sentimentul de a fi cufundat într-un tărâm fantastic, care, pentru mulți dintre receptori, va servi drept o motivație suplimentară pentru a viziona producția.
 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.