Sari la conținut

Remake-ul Horizon Zero Dawn în dezvoltare?


VLM

Postări Recomandate

Guerrilla Games a declarat că dezvoltarea Horizon: Call of the Mountain este acum finalizată, iar compania se zvonește că va plănui un anunț despre Horizon: Zero Dawn Remake în viitorul apropiat. A fost confirmat de Colin Moriarty că jocul este încă în stadiu de dezvoltare.

Subiectul Remake-ului Horizon Zero Dawn este discutat încă o dată datorită faptului că producția va fi unul dintre cele patru jocuri realizate în lumea Guerrilla Games. Dezvoltatorii se apropie de sfârșitul procesului de pregătire pentru două aventuri noi și se pare că putem conta și pe o reînnoire completă a primei aventuri.
 

În cel mai recent episod al podcastului Sacred Symbols, Colin Moriarty, care era deja unul dintre cei care povesteau despre Horizon Zero Dawn Remake, a dezvăluit o veste incitantă: în opinia sa, jocul este încă în curs de dezvoltare.

Un insider a primit știri de la o sursă care s-a dovedit a fi credibilă în trecut, care este capabilă să raporteze că dezvoltarea pentru Horizon Zero Dawn Remake este încă în desfășurare. Cu toate acestea, sursa informațiilor nu este conștientă de specificul modificărilor.

Am văzut deja o situație ca aceasta jucată cu The Last of Us, deoarece jocul a primit inițial un remake pe PS5, iar acum această poveste vine pe PC. Este foarte de imaginat că Sony dorește să introducă un nou public în aventură.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.