Sari la conținut

Recipe For Disaster gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Recipe for Disaster este un joc de management care te provoacă să creezi și să conduci un restaurant de mare succes. Fie că întorci norocul unităților care au eșuat în scenarii prestabilite, fie că îți vei aduce propria viziune la viață în modul freeplay, vei proiecta cu atenție restaurante, vei angaja și gestiona personalul potrivit, vei personaliza meniurile alimentare și vei experimenta ingrediente pentru a inventa. mâncăruri noi și gustoase care vă vor impresiona clienții. Sună idilic, nu? Gresit.
Să parcurgeți un drum prin lumea agitată și care induce stresul industriei de servicii alimentare va fi orice, decât simplu. La urma urmei, aceasta este o industrie construită în jurul oamenilor, iar menținerea tuturor fericiți, motivați și împliniți va necesita doar un miracol! Defecte serioase de personalitate și lacune majore de competențe în cadrul echipei dvs. ar putea perturba cu adevărat fluxul de servicii, în timp ce atitudinile volatile și gusturile deosebite ale clienților dvs. se pot dovedi a fi bariera care vă desparte de acele scoruri pozitive extrem de importante.
Cu perseverență, management inteligent și multe compromisuri, restaurantul dvs. va crește, deschizând noi oportunități și provocări, pe măsură ce veți atrage din ce în ce mai mulți clienți, inspectori de sănătate și critici în alimentație prin ușile dvs. Extindeți-vă sediul, îmbunătățiți-vă personalul și treceți pe linia precară dintre gloria gastronomică și ruina restaurantului.

Pana pe 16.02.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/recipe-for-disaster-83726f

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.