Sari la conținut

Dishonored®: Death of the Outsider™ gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Acceptă rolul Billie Lurk în timp ce se reunește cu vechiul ei mentor, Daud, pentru a întreprinde cel mai mare asasinat conceput vreodată: uciderea Outsiderului, o figură asemănătoare unui zeu pe care amândoi o consideră un instrument pentru unele dintre cele mai dezonore momente ale Imperiului.
De la dezvoltatorii premiați de la Arkane Studios vine Dishonored: Death of the Outsider, următoarea aventură independentă din seria apreciată de critici Dishonored. Fii un asasin supranatural și preia rolul celebrei Billie Lurk în timp ce se reunește cu mentorul ei Daud pentru a realiza cel mai mare asasinat conceput vreodată.
Bazându-se pe stilul de joc și arta caracteristică Dishonored 2, Death of the Outsider prezintă toate semnele distinctive ale seriei, inclusiv sisteme de luptă brutale, design unic de nivel și o povestire captivantă care răspunde fiecărei alegeri tale. Cu personaje captivante și acțiune exilantată, Death of the Outsider este punctul de intrare perfect pentru cei noi în seria Dishonored, oferind în același timp o extindere semnificativă a gameplay-ului și a lumii pentru fanii de multă vreme.
POVESTE:
Preluați rolul lui Billie Lurk (alias Megan Foster), cândva unul dintre cei mai notorii ucigași angajați din Dunwall. Reunit cu vechiul tău mentor, legendarul asasin Daud, faci cel mai mare asasinat conceput vreodată: uciderea Outsiderului, o figură asemănătoare unui zeu pe care Billie și Daud o văd ca instrumentală pentru unele dintre cele mai dezonore momente ale Imperiului. Pe măsură ce te aventurezi în cele mai sumbre colțuri ale Karnaca pentru a descoperi misterul străinului și originile sale, te vei confrunta cu o opoziție mortală, puteri străvechi și decizii dificile care vor schimba pentru totdeauna lumea din jurul tău.

Pana pe 09.02.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/dishonored-death-of-the-outsider

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.