Sari la conținut

First Class Trouble gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

First Class Trouble este un joc de petrecere în care jucătorii trebuie să lucreze împreună și unul împotriva celuilalt pentru a supraviețui unui dezastru. Scopul este de a închide un A.I. mortal a unei nave de croazieră spațială de lux. Unii jucători sunt impostori, jucând în secret ca niște roboți ucigași cu aspect uman, intenționați să-i trădeze pe ceilalți jucători.
Jucătorii iau rolul pasagerilor pe ISS Alithea în acest joc de înșelăciune socială multiplayer de la dezvoltatorul Invisible Walls. Rețeaua centrală de inteligență artificială a navei de croazieră, C.A.I.N., a devenit necinstită și aspiră tot oxigenul din navă. Pasagerii trebuie să folosească chatul de proximitate pentru a coopera la obiective pentru a ajunge la C.A.I.N. și câștigă jocul.

Pana pe 19.01.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/first-class-trouble

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.