Sari la conținut

Dishonored - Definitive Edition free pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Experimentează colecția definitivă Dishonored. Această compilație completă include Dishonored, câștigător a peste 100 de premii Game of Year, precum și tot conținutul său suplimentar - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches și Void Walker’s Arsenal.
Dezvoltat de Arkane Studios, Studioul anului 2012 de la Edge Online, Dishonored este un joc de acțiune captivant la persoana întâi, care te prezintă ca un asasin supranatural condus de răzbunare. Cu sistemul de luptă flexibil al lui Dishonored, elimină-ți în mod creativ țintele în timp ce combini abilitățile supranaturale, armele și gadgeturile neobișnuite de care îți stă la dispoziție. Urmărește-ți dușmanii sub acoperirea întunericului sau atacă-i fără milă cu armele scoase. Rezultatul fiecărei misiuni se derulează în funcție de alegerile pe care le faci.


Pana pe 05.01.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/dishonored-definitive-edition

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.