Sari la conținut

unban kencarson


espoboost20

Postări Recomandate

Name: sebi

Age: 16

Niick: kencarson-

Player profile [STEAM]:  https://steamcommunity.com/id/-liljeep/

Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:1:736483818

Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro]  https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:736483818&advType=steamid&Submit

Hours played on the server [gametracker link]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=kencarson  I changed name a lot i have more hours, like 10 mby

Have you joined our steam group?: no

Have you joined our discord server?: no

Have you subscribed to our youtube channel? no
Have you read the rules?: cel mai probabil ca nu 

Describe the situation: ban after insulting admin but in rules it says that at first offense i can get mute, and then 30 minutes ban and not 1 day !

Map + Time aprox.:  01-01-23 19:48 inferno

Proofs: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:736483818&advType=steamid&Submit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-o crezi tu, englezomanule! Cand injuri un admin desi el te avertizeaza in repetate randuri ca discutiile de pe server sunt inutile atunci cand contesti decizia unui admin, dar tu Batman continui sa scrii si sa spamezi ca un copil apoi ma mai si injuri, ce crezi ca era corect din punctul tau de vedere, sa-ti dau 5 min? Te-am tot iertat de-a lungul vremii, dandu-ti doar gag sau mute pentru faptul ca m-ai jignit. Daca nu ma insel, ai mai luat ban a cate 24 de ore de la mine pe acelasi motiv...de vreo trei ori! S-o crezi tu ca functioneaza amenintarile si prostia infantila de care dai dovada, crezand ca noi ca admini trebuie sa va suportam arogantele si injuraturile la nesfarsit! Si de-acum incolo, nu te mai avertizez asupralimbajului tau, iti dau direct mute/gag ori ban, daca situatia o cere!

Editat de Sacâz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra: 

 

Tupeist cu gura mare, a avut si cu mine tangente de cateva ori doar ca era tarziu in noapte si am zis ca-l las sa joace . Primesti ceea ce meriti .

Durata e destul de mare, ramane la decizia lui Angrry daca scoate ban-ul sau micsoreaza durata . 

  • Like 1

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.