Sari la conținut

Warhammer: Vermintide 2


VLM

Postări Recomandate

Vermintide revine - mai întunecat, mai sângeros și mai intens ca niciodată!

Warhammer: Vermintide 2 este continuarea jocului Vermintide, care a fost foarte apreciat de critici. Acum a venit momentul să revedeți acest joc first-person co-op violent, plin de masacre pe bandă, cu lupte corp la corp viscerale și inovatoare care se desfășoară într-un scenariu apocaliptic de sfârșit de lume, în universul mistuit de războaie al bătăliilor fantastice Warhammer.

Cei 5 eroi ai noștri au revenit pentru a se confrunta cu o amenințare și mai mare, forțele combinate ale unei malefice și distructive Armate a haosului, căreia i se alătură hoarda invadatoare de Skaveni. Pregătește-te să faci față unor provocări mai mari ca niciodată, în timp ce tu și echipa ta încercați cu disperare să supraviețuiți masacrelor fără sfârșit. Alege dintre 15 cariere diferite, înaintează în ierarhia talentelor, personalizează-ți arsenalul pentru a se potrivi cu stilul tău unic de joc, croiește-ți drum prin luptă prin nenumărate niveluri uimitoare și autodepășește-te în permanență în cadrul noului nostru Sistem de fapte eroice. De tine și de aliații tăi depinde înfrângerea sau victoria totală. Dacă ești învins, întregul Imperiu va cădea.

Pana pe 07.11.2022
https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.