Sari la conținut

Filament


VLM

Postări Recomandate

Rezolvă puzzle-uri provocatoare bazate pe cablu și descoperă ce sa întâmplat cu adevărat cu echipajul The Alabaster. Acum cu Hint System (pentru acele puzzle-uri extrem de complicate). 

Urcați-vă la Alabaster, una dintre navele de cercetare emblematice ale The Filament Corporation, și încercați să luați controlul înapoi de la o complicație misterioasă care a lăsat nava blocată și echipajul dispărut. Doar cu ajutorul lui Juniper, pilotul lovit de nave, se confruntă cu puzzle-uri diabolic de dificile, care te vor împinge la limită, în încercarea de a descoperi ce s-a întâmplat cu echipajul și de ce au dispărut. Un joc pentru un singur jucător cu puzzle-uri complexe, dar extrem de captivante, provoacă-te să te îmbarci pe Alabaster, apoi provoacă-te să pleci.

Pana pe 10.11.2022
https://store.epicgames.com/en-US/p/filament-332a92

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.