Sari la conținut

[USP]Noctua a lansat un accesoriu care te ajută să aplici pasta pe Ryzen 7000


Ghostica

Postări Recomandate

Dacă este ceva cu care procesoarele  AMD Ryzen 7000  au ieșit în evidență încă de la prima apariție în public, cu siguranță vorbim despre forma acestora. Ori mai de grabă, despre forma IHS-ului (Integrated Heat Spreader) care la prima vedere face aplicarea pastei termoconductoare o misiune destul de dificilă.

Dacă scapi prea multă pastă, presiunea exercitată de aplicarea unui cooler o va face să se scurgă în găurile de pe marginea procesorului. Și chiar dacă nu poate face mare lucru, pasta va fi mai apoi foarte greu de curățat.

Noctua a venit însă cu o soluție pentru această problemă, astfel producătorul austriac ne-a prezentat  scutul NA-TPG1 . Adică o bucată de plastic tăiată fix pe forma și dimensiunea unui procesor AMD Ryzen 7000 care se pune deasupra acestuia înainte de aplicarea pastei. Fiind tăiat cu foarte mare precizie, odată montat peste procesor acest scut nu lasă pasta să se scurgă prin spațiile libere, astfel rămâne pe plasticul în sine.

În pachetul produsului cei de la Noctua au inclus și zece șervețele dezinfectante NA-CW1. Acestea te vor ajuta să cureți foarte ușor atât procesorul, cât și protecția de plastic montată peste acesta. Noctua NA-TPG1 poate fi cumpărat alături de cele zece șervețele la prețul de 7.90€, la pachet cu pasta NT-H1 AM5 Edition de 3.5g la prețul de 9.90€ sau alături de pasta termoconductoare Noctua NT-H2 AM5 Edition de 3.5g la prețul de 13.90€. Toate cele trei pachete vor fi disponibile începând cu luna decembrie a acestui an și cred că la prețul acesta va fi bătaie destul de mare pentru ele, mai ales printre early adopters.

 

Noctua-NA-TPG1-AMD-Ryzen-7000-Scut-aplic

 

Spoiler

SURSA:ZONAIT.RO

                                                                                                                       Va pupa Ghostica!

 

                                connect go.usp.ro

 

                               connect arena.usp.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.