Sari la conținut

Sons of the Forest


VLM

Postări Recomandate

 

Sons of the Forest este un viitor joc de supraviețuire horror dezvoltat în prezent de Endnight Games, Ltd. Este continuarea hitului masiv The Forest. Au existat acum un total de 3 trailere, iar jocul are o dată de lansare confirmată de 23 februarie 2023. La fel ca The Forest, acest joc se va concentra pe elementele de supraviețuire și luptă, nu numai asta, dar se va concentra și pe AI. și grafică.
Trimis să găsească un miliardar dispărut pe o insulă îndepărtată, te trezești într-un iad infestat de canibali. Creați, construiți și luptați pentru a supraviețui, singur sau cu prietenii, în acest terifiant simulator de groază de supraviețuire în lume deschisă. Un simulator de groază de supraviețuire, experimentați libertatea deplină de a aborda lumea așa cum doriți. Tu decizi ce faci, unde să mergi și cum să supraviețuiești cel mai bine. Nu există ordine ale NPC-ului care vă latră sau să vă ofere misiuni pe care nu doriți să le faceți. Tu dai ordinele, tu alegi ce urmează. Lupta cu canibalii Intră într-o lume în care nicăieri nu este în siguranță și luptă împotriva unei joc plin de creaturi mutante, unele care sunt aproape umane, iar altele care nu seamănă cu nimic din ce ai mai văzut până acum. Înarmați cu pistoale, topoare, bastoane paralizante și multe altele, protejează-te pe tine și pe cei cărora le ții.

Rupeți bețele pentru a face foc.
Folosiți un topor pentru a tăia ferestrele și podelele.
Construiește o cabină mică sau un complex pe malul mării, alegerea este a ta.
Schimbarea anotimpurilor, smulgeți somonul proaspăt direct din pâraie primăvara și vara.
Colectați și depozitați carnea pentru lunile reci de iarnă.
Nu ești singur pe această insulă, așa că, pe măsură ce iarna vine și hrana și resursele devin rare, nu vei fi singurul care caută o masă.
Joc în cooperare Supraviețuiește singur sau cu prietenii.
Partajați articole și lucrați împreună pentru a construi apărări.
Aduceți back-up pentru a explora deasupra și sub pământ.

Data de lansare: 23.02.2023
https://store.steampowered.com/app/1326470/Sons_Of_The_Forest/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.