Sari la conținut

The Captain gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Ești căpitanul Thomas Welmu, un ofițer științific al Flotei Spațiale, pierdut de cealaltă parte a galaxiei. Forțele întunecate sunt în drum spre Pământ pentru a ne distruge planeta - iar tu porți singurul lucru care le poate opri. Adună noi prieteni în călătoria ta. Fă-ți noi dușmani. Nu vei putea salva pe toți. Pe cine vei lăsa în urmă? Ce civilizații vei salva – sau vei distruge – pe parcurs? Deciziile sunt la latitudinea ta. Tu ești... Căpitanul!
Timpul trece. Veți trasa cel mai scurt drum spre casă sau veți face un ocol pentru a utiliza o nouă tehnologie experimentală cu o gaură de vierme? Merită investigat un semnal de primejdie îndepărtat sau ar trebui să vă folosiți timpul pentru a strânge fonduri pentru a vă moderniza motorul? Totul depinde de tine, căpitane.

Pana pe 22.09.2022
https://store.epicgames.com/en-US/p/the-captain

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.