Sari la conținut

Ban fara motiv


Vizitator Tr0Ble

Postări Recomandate

Vizitator Tr0Ble

Salut, admini!

 

          Aduc la cunostinta faptul ca am fost banat de pe serverul fire.csgo.ro fara un motiv. Nu am coduri, contul meu de steam si de cs go este unul vechi si in consecinta nu o sa bag niciodata cheat intrucat nu imi sta in caracter. Banul a fost pe data de 17.07.2022 in jur de ora 20:00. Sper sa se rezolve cat mai repede si vinovati sa raspunda!

 

Cu respect,  Tr0Ble!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Tr0Ble
1 hour ago, ⚡Pika-Choo-Choo⚡ said:

Vad ca singurul ban il ai azi,nu pe 17.07 si a fost pentru 10 minute. Nu crezi ca exagerezi? sau suferi de atentie si nu stii cum sa mai iesi in evidenta ? Motivul pentru ban este "troll"

Salut, admini!

          Scriu acest post ca raspuns  membrului ⚡Pika-Choo-Choo⚡. "Nu crezi ca exagerezi? sau suferi de atentie si nu stii cum sa mai iesi in evidenta ?"  este o adresare neconforma si lipsita de profesionalism pentru o comunitatea de cs go fire. Motivul ban-ului nu il aveam sa stiu decat dupa ce am reintrat pe server si am intrebat ce s-a intamplat, nu am stiut de la inceput despre ce era vorba, credeam ca este vorba de o greseala. "Motivul pentru ban este "troll"" nu consider ca am trollat pe nimeni si imi cer iertare in avans pentru daunele morale provocate celor care cred ca am facut "troll".

 

Cu respect,  Tr0Ble!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primu rand respecta modelu de cerere unban dupaia vino sa vorbim. Si bann ai avut pe data de 27.07.2022 nicidecum pe 17.07.2022 oricum bann ai avut 10 min nu stiu pentru ce ai mai facut cerere ca sa afli in treaba dupa ce ca nu stii sa faci cerere de unban

Sedan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atat timp cat nu te opresti din a face "troll" , staff-ul o sa te sanctioneze in continuare, iar daca nu respecti cererea de unban, pentru viitoarele cazuri unde nu vei mai avea ban doar 10min , nu va fi luata in considerare.

spacer.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kEnT89 a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.