Sari la conținut

MrKOKO

Member
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MrKOKO

  1. MrKOKO

    Cerere unban

    PRO unban, nu consider ca s-a jucat cu cod
  2. In teorie nu ar trebui sa il mai ai, m-am uitat in sourcebans si a expirat. Probabil e un bug.
  3. MrKOKO

    Cerere unban ctn

    CONTRA UNBAN , propun un ban de cateva luni , consider ca dovada lui Rareș nu mai are rost , am putut observa cat de toxici sunt și pe forum. Mi se pare un comportament de proasta creștere . Macar puțin respect pe forum.
  4. PRO niciodata nu am auzit lucruri rele despre el și este activ.
  5. CONTRA UNBAN ai raspunsurile mai sus.
  6. MrKOKO

    Absente/Retrageri Admini

    Nick: Mr.Koko Perioada: o luna (voi putea sa fiu activ doar pe forum) Motivul: (optional) plec in vacanță
  7. MrKOKO

    Ban fara motiv

    data viitoare respecta modelul de unban
  8. MrKOKO

    Cerere unban

    PRO unban vacul respectiv este destul de recent, insa daca a fost verificat peste tot si nu a fost prins cu nimic, consider ca nu merita ban, chiar daca in regulament scrie 180 de zile, nu stiu ce sa spun, aici ramane la latitudinea lui Kent. Daca banul va ramane , te asteptam peste 40 de zile , cand vei implini 180 de zile . Oricum chiar daca isi va lua unban, va face cerere de unban peste 40 de zile, iar atunci probabil isi va lua unban,dar e fix acelasi lucru, daca il primeste acum sau peste 40 de zile
  9. MrKOKO

    Cerere unban

    Pro unban, a avut faze destul de bune, nu mi-a dat impresia ca are hack. Flick-ul de pe short a fost chiar misto.
  10. MrKOKO

    Cerere Helper

    Contra, nu ai 16 ani!
  11. Well, nu mi se pare ca esti un jucator wow, adica mereu cand te-am vazut pe server nu m-ai surprins. Consider ca poate doar ai avut faze bulanoase. Pe faceit, observ ca nu ai meciuri bestiale, chiar daca ai spus ca fiecare jucator are un rol anume, asta nu te face o exceptie fata de echipa, ma rog treaba ta cum joci pe faceit. Fazele pe care le-a surprins dragul nostru admin , Misu, nu reprezinta pentru mine faze dubioase, daca erau altele mai concludente atunci puteam sa dau un verdict, dar aceste faze mai mult aratau un player curat , chiar incepator, probabil ai 2-3 ani de joc. Anyway, am auzit ca ai ban pe alte servere, nu stiu cum ai reusit, asta ma pune la indoieli pentru ca pe acest server nu mi-ai demonstrat banurile de pe alte servere. Pacat cu nu pot sa vad demo-ul facut de Paladiu din decembrie, poate acolo erau faze dubioase. Daca primesti unban o sa fiu mai atent pe tine , sa vedem acum ce spun si alti admini. Momentan din partea mea ai PRO UNBAN
  12. Pro, e destul de activ, limbajul se poate regla pe parcurs
  13. Nick: MrKOKO Nume: Stefan Varsta: 16 ani Primele 5 cifre din CNP: 50605 SteamID: (Numeric) STEAM_1:0:565338526 Profil STEAM: (link) https://steamcommunity.com/profiles/76561199090942780/ Dovada PRIME: (PrintScreen) https://gyazo.com/5f570fc0a6a4900243e879548bddf3bf Ai microfon?: (Obligatoriu) Da Esti intrat pe server-ul de discord?: https://discord.gg/V7pSV4yxmU YES Minim 300 de ore in CS:GO: (PrintScreen) https://gyazo.com/73b2ca4c444ac2815b0777eaeea63544 Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: (PrintScreen) https://gyazo.com/4f6ecca3e9f43f7be973306d5d617764 Ai citit manualul de admini?: Sigur ca da De unde ai aflat de server-ul nostru?: Well, de la un prieten , am ales un server misto observ.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.