Sari la conținut

Când apare pe Netflix sezonul 6 al serialului Peaky Blinders


.RockY

Postări Recomandate

          Din păcate pentru fani, serialul Peaky Blinders ajunge la final în scurt timp. Dar când va apărea pe Netflix sezonul 6?

          Lansat inițial în 2013, serialul BBC de mare succes se va încheia anul acesta, la finalul sezonului 6 al producției. Data de lansare a fost anunțată prin intermediul unui mural cu înălțimea de 12,7 metri, inaugurat în oraşul britanic Birmingham. Astfel, producătorii au dezvăluit că pe 27 februarie 2022 apare ultimul sezon al serialului Peaky Blinders.  

 

          În doar trei zile de la lansarea sa pe Youtube, trailerul „Peaky Blinders” – sezonul 6 – a fost urmărit de peste 2 milioane de ori(LINK AICI). Semn că fanii abia așteaptă noile episoade ale producției BBC.

 

          Sezonul al cincilea din Peaky Blinders s-a încheiat exploziv, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare startul sezonului 6. Din nefericire, producătorii super producţiei au dezvăluit că aceasta va fi ultima serie, o serie a cărei producţie a început cu întârziere. Abia în luna ianuarie a acestui an au început filmările, în loc de luna martie a anului trecut, dar aşteptarea va merita, promit realizatorii show-ului TV. 

Iniţial, planul era ca sezonul 6 să fie lansat la începutul acestui an, dar acest lucru nu mai este posibil. Până în acest moment nu a fost confirmată o dată clară pentru ultimul sezon al serialului.  "Având în vedere că am început să filmăm în luna ianuarie, vom termina la finalul lui mai sau în iunie. Apoi, ne vor lua încă şase luni pentru editare", a dezvăluit directorul Anthony Byrne. Aşadar, sezonul poate fi lansat la finalul acestui an, dar cea mai plauzibilă dată pentru lansare este începutul anului 2022.

 

          Clienţii Netflix vor trebui să mai aştepte chiar şi după lansarea ultimului sezon. Mai întâi, seria 6 din Peaky Blinders se va vedea pe BBC One şi pe BBC iPlayer şi abia după şase luni de zile va putea fi urmărită şi pe Netflix. "Alături de partenerii noştri minunaţi de la BBC şi Netflix am muncit cu atenţie, pentru ca Peaky să se poată întoarce în siguranţă în producţie. Siguranţa echipei noastre este o prioritate", a declarat Caryn Mandabach, producătorul executiv al serialului.

 

 

 

 

 

 

 

Sursă: https://radioimpuls.ro

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.