Sari la conținut

Stardew Valley


penzo

Postări Recomandate

RPG-ul ferm pentru ConcernedApe vine pe mobil! Mutați-vă în mediul rural și cultivați o nouă viață în acest RPG agricol deschis premiat! Cu peste 50 de ore de conținut de joc și noi funcții specifice dispozitivelor mobile, cum ar fi salvarea automată și opțiuni de control multiple.

CONSTRUI FARMA VISELOR TALE: ■ Transformați-vă câmpurile crescute într-o fermă plină de viață și abundentă ■ Creșteți și creați animale fericite, cultivați o varietate de culturi sezoniere și proiectați-vă ferma, după cum doriți ■ Personalizați-vă fermierul și casa! Cu sute de opțiuni din care să alegi ■ Stabiliți-vă și întemeiați o familie cu 12 potențiali candidați la căsătorie ■ Deveniți parte a comunității participând la festivaluri sezoniere și căutări ale sătenilor ■ Explorează peșteri vaste, misterioase, întâlnind monștri periculoși și comori valoroase

 

Editat de penzo
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • penzo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.