Sari la conținut

Fallout Shelter


penzo

Postări Recomandate

CONSTRUIȚI VOLTA PERFECTĂ Creați un viitor mai luminos ... subteran! Selectați dintr-o varietate de camere moderne pentru a transforma o săpătură sub 2.000 de metri de piatră de bază în imaginea Vault Life. SUPRAVEGHEAZĂ O COMUNITATE PRIVIND Cunoaște-ți Locuitorii și conduce-i spre fericire. Găsiți-le joburile ideale și urmăriți-le înflorind. Oferiți-le ținute, arme și antrenament pentru a-și îmbunătăți abilitățile.

PERSONALIZAȚI Transformați gunoiul fără valoare în obiecte utile cu Crafting! Personalizați aspectul oricărui locuitor din Frizerie. PROSPERA Un seif bine condus necesită o varietate de locuitori cu o combinație de abilități. Construiți o cameră radio pentru a atrage noi locuitori. Sau, ia un rol activ în viața lor personală; joacă matchmaker și urmărește scânteile care zboară!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • penzo a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.