Sari la conținut

Bayonetta 2


penzo

Postări Recomandate

Bayonetta 2 este un joc video de acțiune-aventură hack and slash dezvoltat de PlatinumGames și publicat de Nintendo pentru Wii U și Nintendo Switch.

Bayonetta 2 continuă jocul în stil de acțiune al predecesorului său, în care jucătorii controlează Bayonetta omonim în timp ce luptă împotriva diferitelor forțe angelice și demonice folosind combinații de atacuri la corp și de armă. Evitarea atacurilor inamice în ultima secundă activează „vrăjitoarea vremii”, încetinind dușmanii din jurul Bayonetta și permițând jucătorilor să riposteze cu ușurință și să rezolve anumite puzzle-uri de mediu. Jucătorii pot folosi, de asemenea, mișcări speciale numite Atacuri de tortură, prinzând adversarii în dispozitivele infernale pentru puncte suplimentare. Personalizarea armelor din primul joc revine, de asemenea, permițând jucătorilor să echipeze combinații de arme noi atât pe mâinile, cât și pe picioarele lui Bayonetta. Poate fi echipată o gamă largă de arme, inclusiv arme de semnătură ale personajului, un arc, săbii și alte forme de arme de proiectil. [12] Jucătorii câștigă note în timpul luptei, cu cea mai mare notă „Pure Platinum” obținută prin efectuarea unui număr mare de combinații, în cel mai rapid timp posibil, fără a fi deteriorate. [13] La fel ca în jocul anterior, Bayonetta poate folosi atacuri de tortură asupra dușmanilor săi, dispozitive de tortură evocate care termină inamicii singuri în moduri groaznice și acordă un bonus jucătorului.

Bayonetta 2 box artwork.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.