Sari la conținut

Cerere unban SAFARI


ursWu

Postări Recomandate

1. Profil jucător: [ https://steamcommunity.com/profiles/76561199086052886/ ]

2. Link ban SourceBans: [ https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:562893579 ]

3. Descrie situația: A 3-a oara cand imi iau ban. Nu cred ca mai are rost sa descriu ca Robert. nu ma suporta si nu vrea sa joc pe server. A zis ca are demo cu mine cu "wallhack-ul si aim assist-ul" meu. Vreau sa le vad si daca se poate sa le discut cu un admin pe discord sau ceva.

4. Dovezi: https://imgur.com/a/fvo8y6R , din pacate a trebuit sa decupez cu windows editoru pentru ca am 2 monitoare si sus se poate observa bara de al 2 lea .

spacer.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Demo-ul din pacate nu reda totul asa cum a fost, dar recunosc ca i am dat flick celui din sniper si dupa ce m am batut cu ala din connector l am auzit pe unu cum a sarit jungle ( se poate auzi si pe demo) si am iesit cu tinta in colo iar surprinzator am iesit cu tinta pe el . Eu nu cred ca asta e faza de bannat dar ma rog. Sta in mana celui care se ocupa de forum.

Astept dovezi mai bune, cel putin eu.

Editat de SAFARI

spacer.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 18 ore, Sacâz a spus:

In aproape 19k ore de cs go, nu mi-a iesit niciodata o asa schema : sa tin tinta inspre unu si sa-l iau pe-altul aflat la o distanta apreciabila...daca nici aia nu e aim...  Esti tu prea bulanos, oare? 😄

scuze ca ma bag, dar n-am putut sa ma abtin sa nu rad =))))))))))))

citesc ce ziceti pe aici si ma uit la ce dovezi spuneti si nu inteleg cum dracu de mai aveti admin pe server-ul asta? platiti lunar la el ca sa va tina sau ce? =)))

si asta cu 19k ore de cs go, ce ai prietene, la ce echipa te joci? =))))))) 

Doamne, da ganditi vere ce scrieti inainte sa trimiteti ca mai sunt unii pe aici mai desprinsi de gandirea asta de clasa a 5-a si va vad si rad de voi, cum as fi eu. 

  • Like 1

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pro unban

𝖕𝖆𝖙𝖗𝖎𝖝𝖝𝖝#𝖑𝖆𝖓𝖌𝖔𝖉

Owner + 𝐕.𝐈.𝐏 𝐢𝐧 𝐆𝐎.𝐔𝐒𝐏.𝐑𝐎

🥰 ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ:     𝓅𝒶𝓉𝓇𝒾𝓍𝓍𝓍𝓁𝒶𝓃𝑔𝑜𝒹#𝟦𝟢𝟫𝟨 🥰

😘 ℑ𝔫𝔰𝔱𝔞𝔤𝔯𝔞𝔪 : p.turlakov 😘

👑🇲🇩

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.