Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sacâz

Member
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  314 [ Donate ]

Community Reputation

33 Active

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sacâz

  A doua filmare in care ai luat ban nu o am din cauza ca a trebuit sa ies repede din cs, am inchis calculatorul si nu s-a salvat acel video. Nu mai face pe nisnaiul ca ti-a dat ban cu un motiv intemeiat. La momentul in care ai luat ban, tu aveai tagul schimbat in ''Lasa ma fa'' ceea ce e iar o ofensa la adresa lui ca admin, tu avand inainte tagul ''sugipulaasta''. Nu conteaza ca esti nou sau nu, regulile trebuie sa le respecti oricum ai fi tu... Ai fost rugat de vreo 4 ori la rand, te crezi Batman, fara lege...ce te-ai fi asteptat sa se intample? Sa se roage adminii de tine sa fii respectuos cu comunitatea??
 2. Sacâz

  Salutare. Scuze, nu mai am admin ca sa am dreptul sa postez aici, dar avand in vedere circumstantele ca doar eu am dacut demo... Cand am intrat, l-am gasit pe Rockstarz deja cu tagul acela in care lua pe careva in carici (nu am idee pe cine) apoi cand Andrei ori Pupsik l-a rugat sa-si schimbe tagul, asta s-a facut ca ploua. Initial a primit un kick, apoi a revenit in joc si si-a schimbat tagul cu ce apare la el in poza/printscreen avand tagul Lasa ma fa...acest tag e iar o aluzie proasta la adresa adminului .. Dupa care careva i-a dat ban o ora. Din ce stiu din regulament, nu are voie sa puna tag de genul milsugi ori altele de acest fel... https://easyupload.io/yzyngo
 3. Sacâz

  Va rog sa-mi retrageti gradul de admin, am specificat pe chatul adminilor care sunt motivele pentru care renunt! Multumesc Angry pentru ajutorul oferit si pentru timpul tau pe care mi l-ai acordat ori de cate ori am avut nevoie!
 4. Sacâz

  Pro! Cand un om este bulangiu acum, este rau, prost-intentionat, toxic dupa trendul de-acum, poate fi el catalogat tot asa si dupa un anumit timp? Omul este supus greselilor lui dar si schimbarilor datorita mediului in care traieste. Daca un om a fost toxic acum 1 an, el nu are cum sa fie la fel si in prezent, pentru ca omul este supus modificarilor. Prin urmare, si acest copil are nevoie de sustinea voastra care sunteti mai mari decat el, sa-l invatati bunele maniere prin prisma grupului din care faceti parte. Orice timp trecut, nu mai are nicio valoare in prezent. Nimic din trecut nu trebuie lasat sa afecteze prezentul, pentru ca doar prezentul este cel ce conteaza. Voi astia mai mari, ar trebui sa cunoasteti asta! Pace!
 5. Sacâz

  +1 cu pro. Buna treaba aia cu minim 1.000 ore pentru helper!
 6. Sacâz

  Pro pentru Adm!
 7. Sacâz

  Nick : Ștewie2k Steam profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198022349515/
 8. Sacâz

  Pro, ca sa fiu in trend cu lumea cea buna!
 9. Sacâz

  In plus, ai profilul pe privat, mereu, ceea ce nu e corect. Categoric contra!
 10. Sacâz

  Contra. Tu esti raportat la fiecare joc ca ai wall. Ar trebui sa se ia in considerare acest aspect si sa nu fi lasat sa candidezi pentru helper/admin! In plus, ai profilul pe privat, mereu, ceea ce nu e corect. Categoric contra!
 11. Sacâz

  Nume: Stevie2k Vârstă [minim 14]: 43 Nick: [numele tău de pe server] Ștewie2k Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198022349515/ Steam ID : STEAM_1:1:31041893 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/Ștewie2k/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: 129+ 800 si ceva de pe celalalt cont! Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] Nu, nu am facebook! Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] Da Sacaz Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da Ai citit regulamentul?: Nu cred ca da Grad admin actual: Cred ca moderator O sugestie pentru server?: Contra Paul admin, definitiv!
 12. Sacâz

  Contra, dintre toti, asta merita banat si scris si vorbit. Nu are nici cea mai mica tendinta sa-si revina. 0 barat!
 13. Sacâz

  Contra unban...si mie mi-a parut suspect zilele trecute cand am jucat contra lui. Bogdane, esti bine pe admin, keep calm and carry on! Eventual spunele-le dinainte, bai vezi ca e pe stealth cineva pe tine, fa-te ca ploua o perioada...! :))
 14. Sacâz

  Contra unban!
 15. Sacâz

  Contra, ban inca 30 min pe motiv ca nu ai scris cum trebuie cererea! :))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.