Sari la conținut

Bayern aduce un nume mare chiar înainte să se reia Bundesliga! "A fost alegerea lui Hansi Flick," au spus şefii clubului


M0NSTER

Postări Recomandate

Bayern Munchen s-a întărit chiar înainte de reluarea Bundesligii săptămâna viitoare. Campioana en-titre a anunţat că noul secund al echipei va fi Miroslav Klose. Bavarezii l-au confirmat recent în funcţie pe Hansi Flick, cel care asigurase cu succes interimatul după plecarea lui Niko Kovac. 

- "Eu şi Hansi Flick ne cunoaştem de multă vreme de la echipa naţională. Pentru mine, este un pas i mportant în cariera de antrenor. Sper să ajut pe Bayern să-şi îndeplinească obiectivele," a declarat Klose pentru site-ul oficial al clubului. "Miro este cel mai de succes atacant german din ultimii 15-20 de ani. Sunt convins că atacanţii noştri vor avea ce să înveţe. Iar Miro a fost numele preferat de Hansi Flick," a precizat Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele lui Bayern.

  RB Leipzig v Bayern Muenchen - DFB Cup Final 2019

- Klose este campion mondial cu naţionala Germaniei în 2014 şi golgeterul Cupei Mondiale din toate timpurile. A jucat la Bayern între 2007 şi 2011. Fostul atacant va intra în pâine din vară.   

 

Sursa : digisport.ro

 

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.