Sari la conținut

Reclamatie straiku.b (Staiku Bogdan)


LowPulse

Postări Recomandate

Nick: [numele tău de pe server] LowPulse @ON YOUTUBE
Nick admin: [numele adminului reclamat] straiku.b
Data și ora evenimentului: 15:50
Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului] MIRAGE
Detalii: Intru pe server si salut pe toata lumea,ca de obicei, si straiku.b ma saluta mai stai 5-10 minute si vorbesc cu el, el intrebandu-ma cati ani am ,iar eu l-am intrebat cati ani are a zis ca 14 ani si dupa i-am zis ca nu prea il cred , apoi eu,bubu si robert am spus sa ne arate buletinul pt ca nu il credeam. Dupa ce a evitat subiectul 2 - 3 minute am mai intrebat o data cati ani are iar el a spus ca data lui de nastere este  20 iulie 2009 si dupa s-a incurcat spunand 2007 . Nume Staiku Bogdan si ca o sa ne arate buletinul *nu l-a aratat nici acm*. Am mai stat de vorba cu el si ne-a spus ca fratele lui este un baiat pe nume HATEAND si ca i-a ajutat pe sound si pe twix sa faca serverul iar el asa a reusit sa primeasca gradul de MOD!
Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat]  Am 2 martori *admini *  BUBU SI ROBERT
Alte precizări: cer sa fie scos din pozitia de MODERATOR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator gh0stw4ve

PRO , am fost pe server si a zis ca e din 2007, si el trebuie sa fie din 2006 ca sa foloseasca gradul... si nu stie sa il foloseasca deloc gradu , propun sa i se dea REMOVE la grad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alta problema are acest baiat?
Nu il cunosc dar ai sau exista alt motiv pentru care sa primeasca remove? 
Ok , presupunem ca nu are varsta necesara si e aproape, dar daca acest copil se comporta ok pe server, este o persoana buna si placuta, respecta regulamentul de staff si nu sufera de "gradomanie" , nu vad pentru ce sa primeasca remove.
Nu zic Pro sau Contra dar vreau ca cei ce sunt PRO pentru remove si daca il cunoasteti si ii stiti activitatea pe server, sa va ganditi ce fel de persoana e,cum se comporta si ce plus aduce in comunitate sau minus.
De o luna ma gandesc sa deschid un topic asupra faptului acesta cu regulamentul ,cerintele si pe ce criterii se da UP si Acceptare Admin, este singura problema pe care o vad la aceasta comunitate frumoasa, sunt 101% cu respectarea regulamentului si cine greseste sa plateasca dar nu se foloseste cum trebuie , parerea mea.
Am vazut cazuri in care pentru cateva ore sau a facut cererea cu o zi mai devreme, au fost respinsi chiar daca acele persoane meritau, pe cand sunt alte persoane care indeplinesc 120% cerintele dar cand sunt pe server au activitate de cel mult 10% ca si admin/moderator.. etc, pentru ca acele persoane cu 90% din cerintele necesare se ocupa de treaba lor cand este cazul.
Poate am sa deschid un topic bazat pe aceasta idee, ca si forma de discutie si dezbatere sau poate nu am sa deschid, nimeni nu este mai presus, trebuie respectat staf-ul pentru munca pe care o depun dar si staf-ul trebuie sa respecte pe restu.
Una peste alta, multumesc tuturor membrilor din staf  pentru munca depusa in cadrul Paza si Securitate SV :))
Aceste cuvinte nu sunt cu scopul de a ataca pe cineva sau a pune in lumina, nu stiu daca am dreptul ca si jucator/VIP sa comentez prin postarile adminilor dar incerc sa aduc o viziune din partea unui jucator simplu de pe SV.

                                                                                                                                                              76561198253163683.png
                                                                                                                                                    giphy.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca varsta nu conteaza asa mult cat conteaza sa imi fac treaba pe server si sa fiu activ

In legatura cu activitatea: Ore: 253 ore 17 min 24 sec iar LowPulse 100 ore (doar ca idee)

Fiind de mai putin timp pe server-ul asta hartuieste persoane mai mici in varsta sau mai "nebazate" pe prietenii, ca in cazul meu

Server-ul trb sa fie o comunitate unde sa fim toti prieteni nu un loc unde ne reclamam si injuram unii pe altii.

 

Totul a inceput ca aveam bug in tab la tag si arata ca sunt Moderator, eu fiind Helper + vip de mult timp. Lui nu i-a convenit ca eu am moderator, explicandu i ca e doar un bug si eu am Helper, si pana la urma daca aveam Moderator ce? Am activitate dubla fata de el

 

Am ignorat ca se lua de mine si mi-am dat voice 0 si am continuat sa joc pe server, reclamandu i atitudinea la unul dintre owneri

 

Si da, fratele meu este @HATEAND dar nu are nicio legatura relatia dintre mine si owneri sau dintre mine si el, pur si simplu nu i-a convenit ca eu am Helper, iar asta este cel mai mic grad de pe server fara multe permisiuni.

 

vreau doar sa-ti ceri scuze pentru atitudinea ta chiar copilareasca si in viitor sa nu te mai iei de graduri mai mici sau de playeri mai mici in varsta, ca pana la urma toti jucam cu o tastatura si un mouse, nu cu buletinul la vedere.

 

Merci!

 

edit: a si btw, din reclamatia ta, care este pana la urma motivul? In regulament nu scrie ca daca nu-ti arat buletinul sau daca nu-ti confirm varsta primesc remove :))))

Editat de Bogdan^_^

76561198930077707.pngAdd Friend

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 minute, Dope BoosteD a spus:

O reclamatie total aiurea:)) Si care e motivul reclamatiei pana la urma? Ca poate sunt eu mai prost si nu inteleg...ca nu ti-a aratat buletinul sau care e faza?:))

Tc

 Κύριε, ἐλέησον!

Oh, on that wide open highway
The life that I'm livin' is a dead man's hand

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.