Sari la conținut

♥TheS

Veteran
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ♥TheS

  1. ♥TheS

    Cerere unban Habzzz

    Nu am nimic cu nimeni dar cum am zis si la alti, internetul nu este viata reala asa ca calm treburile se rezolva si frumos. BTW @CMAlexandru3 nu ca e mai exemplar ca admin unde el respecta regulamentul, e mai exemplar ca jucator, decat voi toti la un loc, va da clasa cand vine vorba de comportament in societate.
  2. ♥TheS

    Cerere unban Habzzz

    -1 @gh0stw4ve dublu post aiurea.
  3. :)) Gata prietenia fetele mele? Acum o vreme hihi, haha toti si caterinca, plus incalcat impreuna de regulament. Ia sa vedem dovada ca si eu am cu 80% dovezi cu voi :)) bine PUF are dovezi. Contra UNBAN, nu se merita timpul pierdut Astia sunteti toti, mai rai ca niste cartite :))
  4. ♥TheS

    Cerere unban Habzzz

    :)) Gata prietenia fetele mele? Acum o vreme hihi, haha toti si caterinca, plus incalcat impreuna de regulament. Ia sa vedem dovada ca si eu am cu 80% dovezi cu voi :)) bine PUF are dovezi. Contra UNBAN, nu se merita timpul pierdut Astia sunteti toti, mai rai ca niste cartite :))
  5. ♥TheS

    unban

    @GunnbottEMLR tu sa taci ca nu intelegi nimic , una e cand injura in privat si alta cand te ia cu, "las ca vezi cu cine vin eu", mi-a zis si pe sv asta si chestii de genu, "Sti cine sunt eu" Cand o sa te comporti tu ca admin exemplar atuncea sa comentezi tu la de astea, pana atuncea ciocu mic si vezi sa nu primesti remove. Ai grija de curu tau prima data si dupa de altora.
  6. ♥TheS

    unban

    Daca iti cereai scuze era alt ceva si eram de acord cu unban, dar nu e prima data cand faci de astea, ai avut si mute si gag si kick si ban 10 minute, tu nu te potolesti... las pe restu, eu nu zic nimic, de cum iti e norocu sau pe cine pupi in fundulet.
  7. Na pentru TOTI, asta e comunitatea, SUNT CONTRA RECLAMATIE ca au fost glume si tot ce sa scris aici e in gluma, dar dar GUN a demonstrat ceva. Comunitatea e plina de nepotisme, daca toti dam contra el isi ia REMOVE, e exagerat totul la aceasta reclamatie, adevarul e la mijloc. Eu cu Robert am facut glume de genu, ii dadeam slap 99 , mute sau kick si nu s-a suparat , erau vreo 10 pe 10 atuncea in acea seara. Daca nu stiti sa glumiti, nu mai glumiti. Cand am zis de seriozitatea, voi Batman :)) @TwiX Inchide topicul fara nimic, nu o sa afli adevarul de la jumatate, nimeni nu e de vina.
  8. Aaaa credeam ca la al meu, am vazut acolo mut cu prietenia si credeam ca ma bagi si pe mine in oala, ca te banam acuma :)) PRO = Remove Gun. :)) Neutru!!!!!
  9. CONTRA = REMOVE GUN. :)) Adesea ii dau mute lui, ace si alti din gasca MOARA STRICATA. :)) Mai faci si reclamatie la unu care iti da un mute o data, gata reclamatie :)) #NU EXISTA ZI IN CARE SA II DAU MUT :)) Plus eu ti-am dat mut pe faza aia, m-am simtit ofensat avand in vedere ca suntem prieteni.
  10. ♥TheS

    mr.pachIM - unban

    Da,da cum zice PUF , dar de ce? iara facem nepotisme :)) si "gastili" rad de ce e aicea :)) Varza a la Cluj :))
  11. @brumm5252Tu sa ii zici? La ce activitate ai :)) si sa nu mai zic de altele. Si sunt destui care abuzeaza grav rau, asa ca ma duc sa bat un cui.
  12. +1 PRO, acuma ce doreste @TwiX -1 sau remove tot acolo PRO.
  13. +1 PUF PRO UNBAN. Mno poate a fost o zi grea azi si eu am momente cand si cel mai parlit jucator, imi pare suspect
  14. - Adminii care lipsesc mai mult de 3 zile trebuie sa fac cerere de absență Macar omul respecta regulamentul, mai bine le comentezi celor care lipsesc si nu fac nimic sau macar anunt-al pe Twix sau implica-te la verificare lunara
  15. ♥TheS

    CERERE UNBAN

    @alex.-.- Nu primesti unban, cererea de unban este facuta tarziu, cel mai probabil acuma nu exista acel demo. Ai termen o saptamana pentru a face cerere de unban. Toooo late @TwiX un TC la baiatu. Hahahaha a editat omu faza ca a primit acuma doua saptamani ban :))) pacat ca am video. Nu ai nici o sansa la unban se vede ca faci pe prostu cu noi Plus inca 3 ban-uri la noi din care unul este pentru SPAM
  16. ♥TheS

    Cerere unban VrajitoR.

    Dar totusi Mr.Vrajitor din Oz, de unde ai auzit ca nu are dovada si ce e cu aroganta aia pe tine, esti PRO si nu ST stim noi ? Ai putin respect, nu ai facut gradinita cu el sa ii vorbesti asa si nici daca esti PRO nu ai dreptul ST sa vorbesti asa CONTRA UNBAN.
  17. ♥TheS

    Cerere unban awfully

    Ba, DEMO e DEMO. 144HZ este e ciudat, defapt tu nu vezi mai rapid jucatorul, tu vezi mai corect pozitionarea in miscare. Din punctul A in punctul B pe o distanta de o secunda parcurgere 60HZ - Miscarea este redata in 60 de cadre pe secunda 144HZ - Miscarea este redata in 144 de cadre pe secunda Pe o miscare de un cadru pe secunda la un monitor de 60HZ, monitorul 144HZ are cam 2.4 cadre pe aceias miscare de un cadru de la 60HZ, da ai impresia ca vezi mai rapid dar tu vezi mai corect, unde monitorlu de 60HZ nu iti arata piciorul pe un monitor de 144HZ tu vezi putin din el, pentru ca este mai smooth trecerea din punctul A in punctul B, nu se teleporteaza :)) mai bine zis 144HZ are doua cadre pe care le arata in timp ce 60HZ asteapta cadrul in care se vede piciorul ceva gen: 60HZ = nimic -> picior 144HZ = nimic -> unghie -> deget -> picior (precizez ca nu are pedichiura facuta ) Si ca sa nu ziceti de internet, pe partea asta cel ce face peek are dezavantaj si e imposibil sa il vada mai rapid vorbind strict de internet. Dar cum am zis un DEMO e un DEMO si nu o lungesc cu teorie de ce nu conteaza toate astea, filmarea e de pe un BenQ ZOWIE XL2430 rezolutie 16:9 - 1920x1080 Pe orice rezolutie am pus, acel unghi din MID in Lower Tunnel se vede la fel din acel unghi. Pentru cine vrea, am demo sa vada pe orice setare vrea el Calitate video, e naspa YT :))
  18. ♥TheS

    Cerere unban -fNk-

    Asteptam dovada, dar ce cauti pe alt cont daca ai main? De ce ai nevoie de un cont lvl 1 ca sa joci la noi pe comunitate? Pentru mine toti care au main si joaca de pe alt cont, sunt suspecti. Eu zic sa iti uiti de unban pe contu asta Pentru mine e CONTRA numa pentru ca nu ai jucat de pe main, mai ales ca pe main ai 182 de ore la noi.
  19. Eu cred ca deja aveti ceva cu el personal sau ti-a fost ciuda ca nu ai mai avut loc sa vorbesti de el? Eu cand ii zic ca gata, vreau liniste sa ma joc, el inceteaza si intelege.... si tu bgd nu esti in masura sa faci o reclamatie, tu rupi castile in doua cand vorbesti, mai ales in timp ce lumea joaca tu discuti ca pe FB Cum numa pe el il gasiti vinovat de muzica si vorbit? Dar aia care nu va baga in seama cand ziceti sa faca liniste, pe aia nu ii vedeti. Si de dovada nu mai vorbesc, nu zic ca minte, dar cum ar fi sa iti fac reclamatie si sa vorbesc cu 3 persoane ca faci la fel, asta e doavada? Pe scurt ce e in ultima vreme pe forum se numeste BATAIE DE JOC. Se gasesc fix persoanele care intra din an in paste pe sv si pe forum nici nu vorbesc.
  20. ♥TheS

    Cerere Helper

    Si eu am fost player vechi de cand era EVICT, dar am jucat o luna intreaga inainte de a face cerere, nu cred ca doua saptamani e mult sa il vada bajeti pe sv. +1 APPES +1 HANCI, clar ba +100 PUF. Hai ca nu moare doua saptamani dupa are PRO linistit CONTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  21. ♥TheS

    cerere unban blunt

    1: rotita e permisă și pe oficial și nu primești vac, oricum maxim 3-4 bhop poți face 2: modul în care ai procedat a fost greșit, ori ai ceva personal, ori cum a plecat Pymbor și nu e nimeni cine să vă tragă la răspundere, faceți ce vreți. 3: pe dust2 fac și eu faze de genu şi nu folosesc vip pentru asta și fără rotită. 4: Pro unban, ai două faze din două mape, nici măcar nu ai făcut un demo complet. 5: sunt imparțial, nu ai voie să dai ban și nici nu ai faze destule, pare puțin dubios dar e prea puțin, eu îl văd bulan pur. EU fac adesea pe A site faze de genu când mă prostesc.
  22. ♥TheS

    Cerere Unban

    Ghici ce Ban-ul ramane, pam pam. TC.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.