Sari la conținut

Protest „cu sânge” la Facultatea de Drept din Iași.


Qwix

Postări Recomandate

Protest „cu sânge” la Facultatea de Drept din Iași. Tudorel Toader a trimis angajați să spele treptele

YXNoPWE0ZTJlMWJkODAzN2ZiMTgzODNmYTMzMWZm

Câțiva oameni au protestat vineri pe treptele pe Facultății de Drept din Iași față de actualul rector al instituției și fost ministru al  Justiției, Tudorel Toader. Potrivit presei locale, acesta nu este primul protest și nici cel mai amplu, dar a atras atenția prin felul în care s-a desfășurat: protestatarii au colorat cu vopsea roșie treptele instituției.

 

 

De asemenea, oamenii s-au îmbrăcat cu tricouri albe pe care și-au scris tot cu roșu „Victima", referindu-se la cei care au căzut victime celor eliberați în baza legii recursului compensatoriu.

 

„Protest cu „sânge” pe scările vestitei Facultăți de Drept din Iași. Și tu ești victima lui Tudorel? Chiar dacă nu mai este ministru al justiției, acest personaj sinistru este creatorul multor elemente cu efecte dezastruoase pentru societatea romanească și pentru justiție.  Acest om, deghizat în apărătorul statului de drept, fost judecător CCR și actual rector al Facultății de Drept din Iași, a făcut posibil eliberarea multor criminali și violatori din penitenciare, fără existența unui studiu de impact și a unui proces de integrare a lor în societate.

 

Tot el este creatorul vestitei Secții Speciale, acest instrument prin care magistrații incomozi puterii actuale erau chemați pentru a fi intimidați și hărțuiți.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.