Sari la conținut

Dacă America este atacată...


Qwix

Postări Recomandate

Trump: Dacă America este atacată, Japonia poate să se uite la televizoarele lor Sony

62057827.jpg

Președintele Donald Trump s-a plâns din nou de ceea ce el consideră că este o alianță militară inegală, spunând că, dacă SUA ar fi atacate, ”Japonia nu trebuie să ne ajute deloc” și ”se poate uita la televizoarele Sony”.

 

 

Potrivit CNN, criticile lui Traump la adresa Japoniei au fost lansate într-un interviu acordat Fox Business, după ce a fost întrebat despre posibilitatea încheiereii unor acorduri bilaterale cu ocaiza summit-ului G20, unde se va întâlni cu mai mulți lideri ai lumii, printre care și premierul japonez Shinzo Abe.

 

”Dați-mi voie să încep cu o declarație generală - aproape toate țările din lumea asta au un avantaj imens” de pe urma Statelor Unite, a spus Trump la Fox Business, într-o intervenție telefonică.

 

Apoi, președintele SUA a criticat NATO în linii mari, înainte să indice Japonia drept exemplu pentru condițiile prevăzute în acordul său militar cu americanii.

 

”Dacă Japonia este atacată, vom lupta în al Treilea Război Mondial .. cu viețile noastre și tot ce avem. Dacă noi suntem atacați, Japonia nu trebuie să ne ajute deloc”, a spus Trump. Japonia, a mai susținut el, ”poate să se uite la televizoarele Sony, la atac, ok!”

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.