Sari la conținut

Măsuri luate cu privire la paşapoarte, în plin sezon al vacanţelor


Qwix

Postări Recomandate

Măsuri luate cu privire la paşapoarte, în plin sezon al vacanţelor

NDAmaGFzaD0xZDVhZWQ4MTdmMTAyOWFlNGQ1Yjc5

Programul de lucru cu publicul pentru eliberarea documentelor a fost prelungit, începând cu ziua de luni, cu două ore, în Capitală și în alte 31 din județe. Reprezentanții MAI au precizat că de la începutul verii au fost eliberate peste 130.000 de pașapoarte.

 

Reprezentanții Ministerului de Interne au precizat, printr-un comunicat de presă, că începând cu ziua de luni, programul de lucru cu publicul pentru serviciile publice de eliberare a pașapoartelor a fost prelungit cu două ore în București și în 31 de județe „unde s-a constatat un trend ascendent al numărului de solicitări de pașapoarte”.

 

„Perioada de emitere a documentului de călătorie românesc – 10 zile lucrătoare este una rezonabilă la nivel european, luând spre exemplu Franța unde acest document se eliberează în 2-4 săptămâni sau Germania cu o perioadă de așteptare de 4-6 săptămâni”, arată MAI.

 

Alte măsuri luate pentru evitarea aglomerației la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului luate de MAI vizează posibilitatea ca solicitanţii să se poată programa online.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.