Sari la conținut

"Generatia asta vrea sa ajunga acolo unde inca nu visam!"


Qwix

Postări Recomandate

"Generatia asta vrea sa ajunga acolo unde inca nu visam!" Puscas vrea sa scoata romanii in strada: "Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc"

generatia-astea-vrea-sa-ajunga-acolo-und

Jucatorii Romaniei U21 inca nu si-au revenit nici la o zi dupa victoria cu Anglia de la EURO U21.

 

 

Atacantul nationalei Romaniei U21, George Puscas, si fundasul stanga, Florin Stefan, au fost la conferinta de presa la mai putin de o zi dupa victoria fantastica in fata Angliei, scor 4-2. Cei doi au spus la unison ca acest meci a fost cel mai frumos din carierelor lor.

 

"A fost o victorie mare pentru echipa, pentru suporteri, pentru romani. O victorie care ne-a consacrat dupa meciul bun facut cu Croatia. Ne gandim la meciul cu Franta deocamdata chiar daca stim ca se vorbeste ca suntem cu un picior in semifinale. Nu ne culcam pe o ureche si sa ajungem in semifinale asa cum se va decide, nu sa ne facem calcule, cine joaca cu Germania, cine nu. Trebuie gestionat bine meciul cu Franta,

 

Mister (Mirel Radoi) stie cel mai bine, a pregatit extraordinar aceste meciuri. Daca facem semifinala, sa nu ne oprim acolo.

 

Sunt putine dati cand suntem la mana noastra si nu cred ca ar trebui sa ne facem griji, ci sa incercam de la meci la meci sa facem ce am facut si ieri. A fost un meci intens, multi jucatori au acuzat la pauza oboseala, ne asteptam sa fie asa. (Anglia) e o echipa buna, puternica, este greu sa faci tot timpul pressing. Dar ne-am descurcat si de la adrenalina toata lumea voia sa termine meciul pe teren, mai ales dupa golurile marcate nu se mai simtea oboseala.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.