Sari la conținut

Dan Petrescu si-a iesit din minti la amicalul CFR-ului!


Qwix

Postări Recomandate

Dan Petrescu si-a iesit din minti la amicalul CFR-ului! "Abia va miscati, zici ca aveti p**a mea in spate!" Si-a injurat jucatorii si a vrut sa intre pe teren

 

CFR Cluj a jucat un meci amical cu Orenburg din Rusia. 

Campioana Romaniei a castigat cu 1-0 partida, gratie golului marcat de Djokovic, insa Dan Petrescu si-a iesit din minti pe parcursul partidei. 

Jocul echipei sale nu l-a multumit pe antrenor, astfel ca acesta a inceput sa-i injure pe jucatorii sai, scrie Actual de Cluj. 

"P**a mea, dar fotbalistii unde sunt? De-aia ne bate Dudelange. Ba baieti, noi suntem frecangii de p**a, nu fotbalisti", a strigat Petrescu la jucatorii sai. 

dan-petrescu-si-a-iesit-din-minti-la-ami

 

Enervat de o faza buna a adversarilor, antrenorul CFR-ului le-a reprosat fotbalistilor ca nu stiu sa joace, ca incearca sa joace fotbal si nu "bubuie" mingea. 

"Noi de ce nu centram, ba, asa? Ai nostri? Tika-taka. Facem numai invers, jucam invers. Mai baieti, daca vreti sa jucam numai tika-taka, nu mai ajungem la poarta!", le-a spus Petrescu clujenilor.

Petrescu si-a injurat un jucator

Antrenorul nu s-a oprit aici si l-a luat in vizor si pe Peteleu, adresandu-i injurii si acestuia. 

"10 suturi la poarta dadeam eu, daca eram fundas dreapta, bai Peteleeeeeeeuu (…). Mortii m*-**i, sunteti toti Maradona. Bai Pete, du-te, ba, in p**a mea si da-i la poarta singur. Intru eu. Vreti sa jucati fotbal?", a rabufnit Petrescu.  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Qwix a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.