Sari la conținut

Zvon: Google Pixel 4 seamana cu iPhone 11


YonutzX

Postări Recomandate

V-am aratat iPhone XR 2019 si stim deja cum vor arata si noile iPhone 11. Toti ati spus ca sunt groznice. Si cam asa este. Interesanta este si scaparea de azi pe internet a unei poze care ne indica design-ul lui Pixel 4. Sper doar sa fie o gluma.

Poza este aceasta:

Sursa acestei imagini este de incredere. In trecut a mai oferit astfel de scapari si au fost adevarate. Cel mai probabil sunt niste producatori de accesorii care primesc din timp informatii despre telefoane.

In imagine se vede clar zona camerelor foto similara cu cea de pe iPhone XR 2019 si iPhone 11. Butoanele sunt pe dreapta, senzorul de amprenta lipseste si nu are nici jack audio.

Pe fata se vede un difuzor, dar nu si un notch. Fie va avea un ecran normal fara notch fie va exista un notch pe care nu il vedem noi acum.

Voi ce parere aveti? Alte informatii nu stim pana acum.

 

PIXEL-4.jpg?resize=750%2C457&quality=100

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Dolixec a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.