Sari la conținut

FABULOS Câți bani a CÂȘTIGAT Simona Halep de la Roland Garros


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Simona Halep s-a ales cu bani frumoși în urma participării la Roland Garros, de unde a fost eliminată în urmă cu puțin timp.

"Jucând trei finale din 2014 până în prezent, dintre care două consecutive, Simona Halep este jucătoarea care a încasat cei mai mulți bani la Roland Garros. A luat anul trecut 2,2 milioane pentru câștigarea turneului, la care se mai adaugă câte 1,1 milioane pentru intrarea în finală în două rânduri. Deci, din cele 30 de milioane câștigate în carieră Simona Halep a făcut 4,4 milioane numai de la Roland Garros.

 

La actuala ediție Simona și-a asigurat un cec în valoare de 415.000 de euro ca urmare a faptului că s-a calificat în sferturile de finală. Intrarea în penultimul act al competiției i-ar fi crescut această ștachetă la 590.000 de euro, cu 5,35 la sută mai mult față de ediția precedentă. Dacă ar fi intrat din nou în finală, Simona ar fi luat 1,18 milioane euro, de asemeni 5,35 la sută mai mult decât în 2018. Iar dacă ar fi triumfat a doua oară consecutiv ar fi obținut 2,3 milioane euro, cu 4,55 mai mult decât la victoria din sezonul precedent", scrie Fanatik.

 

  • logo
  • Like 1

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.