Sari la conținut

Fotbal: Bogdan Andone este noul antrenor al echipei FCSB, anunţă Gigi Becali


Răzvan-

Postări Recomandate

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că Bogdan Andone (44 de ani) este noul antrenor al formaţiei roş-albastre, după ce tehnicianul Edward Iordănescu a refuzat oferta.

"A picat varianta Edi Iordănescu. Bogdan Andone va fi prezentat miercuri, la ora 12:00, ca antrenor principal", a declarat Gigi Becali la postul de televiziune Digi Sport.

Fost jucător al formaţiilor Rapid Bucureşti, Sportul Studenţesc şi Farul Constanţa, Bogdan Andone s-a retras din activitate în 2010. Din acel sezon el a devenit secundul lui Marius Şumudică pentru 6 ani la formaţiile Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, cu ultima reuşind să câştige şi titlul în Liga I.

Din 2016 el a devenit antrenor principal, conducând formaţiile Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus şi ACS Energeticianul. În acest an, din ianuarie şi până la sfârşitul lunii mai a fost antrenor secund la FCSB în mandatul tehnicianului Mihai Teja.

Clubul FCSB a anunţat rezilierea contractului cu Mihai Teja la 21 mai. În cele aproximativ cinci luni, tehnicianul în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate şi o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câştigare a titlului, încheind sezonul pe locul 2 în spatele formaţiei CFR Cluj.

AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

TeamSpeak 3 USP România - TS.USP.RO

- Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat sau accesarea canalului de Asistență Tehnică

b_350_20_121217_121217_CA3224_121217.png

Pentru orice nelămurire sau problemă nu ezita să îmi trimiți un PM sau să mă contactezi pe STEAM !

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.