Sari la conținut

Propunere Schimbare VIP


OwO ORO

Postări Recomandate

Propun ca vip sa fie schimbat chiar daca a fost schimbat recent, lumea se plange din mai multe motive: Cand faci kill pierzi hp si ramai cu 75 hp, un singur medi-shot, bunnyhop (desi tot sunt de parere ca e mai bine fara bunnyhop), nu mai exista infinite ammo.

Parerea mea ca are trebui sa nu mai piarda health, sa aiba 2 medi-shoturi (sau 1 medi-shot, nu vad diferenta) si in loc de bunnyhop, cei cu vip sa aiba speed adica, 120% speed/1.20 speed, cu 20% mai rapid.

Eu am venit doar sa fac o propunere, parerea mea poate sa nu fie luata in considerare, doar am dat niste idei insa poate se rezolva si se schimba vip-ul deoarece cei care au platit pentru vip au aproape aceleasi benefici ca cei care nu au cumparat.

 

Edit: Cred ca ar fi bine daca lumea este de acord sa se schimbe vip si daca e si snd sa se faca un topic unde lumea sa isi dea cu parerea despre ce vor sa vada si ce nu la noul vip.

Editat de OwO ORO

PPHUD NOT INJECTED  PPHUD HAS BEEN SUCCESSFULLY INJECTED!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pro. VIP-ul (*cel mai bun*, old times for veterans) ar putea fii cel  de pe sv, cand era sub numele de "brusc"...era cel mai smecher dupa mine. (beneficii?: -inf ammo , bhop, +5hp /kill SAU +10hp/kill la hs atat.)

dezavntaje (sau ce cred ca ar trebui sa lipseasca): -heal-ul ^>^

(*am avut vip3 si nu il mai am*) (f to pray 4 proxy)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Revenind la subiectul VIP. Eu zic ca ar trebui sa aduceti vechiul vip, cel de de care zicea PROXY.  Se vedea diferenta dintre un "om de rand" si un vip, dar acum nu mai este atat de vizibil. Singura diferenta care ar fi, heal-ul sa fie doar de 25hp si un vip sa aiba maxim 2. 

No scar, but I left my mark

7bTVieB.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.