Sari la conținut

De ce să te uiți la serialul „You” de pe Netflix (dacă nu ai făcut-o deja)


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Serialul „You” este de mai bine de o lună pe Netflix, dar nu primește atâta atenție pe cât ar merita. Dacă nu l-ai văzut, ar cam fi cazul să o faci – dar ai grijă, căci la final s-ar putea să te facă să vrei să îți ștergi Facebook-ul.

Serialul este adaptat după cartea omonimă, scrisă de Caroline Kepnes. „You” pare povestea clasică de iubire, cu excepția faptului că el este un stalker psihopat. Acțiunea serialului o vezi din perspectiva acestuia, lucru ce duce la o poveste captivantă.

Rolul psihopatului Joe Goldberg este jucat de Penn Badgley, pe când cel al fetei de care se îndrăgostește, Guinevere Beck, este jucat de Elizabeth Lail. Tânăra studentă intră într-o zi în librăria în care Joe lucrează, iar obsesia acestuia din urmă înflorește imediat și este întreținută cu ușurință de social media.

Ceea ce este de-a dreptul înfiorător este felul în care Badgley poate să pară, în același timp, atât un băiat de treabă, cu ochii precum ai unei căprioare care se află în lumina farurilor unei mașini, cât și un psihopat cu sânge rece care nici nu își înțelege pe deplin deciziile. Mai mult, frumoasa Beck nu reprezintă stereotipul vreunei femei de vis, pe care orice bărbat ar dori-o. Din contră, este un personaj complex, care face greșeli. Beck este ba superficială, ba are momente de profunzime. Cu toate astea, Joe o pune pe un piedestal periculos.

Serialul are și lipsurile sale, desigur. Dialogul nu este cel mai credibil uneori, iar unele coincidențe sunt prea mari – spre exemplu, care erau șansele ca Beck să locuiască undeva la parter, să aibă ferestre uriașe și fără perdele și să facă tot ce nu ar face o persoană normală în văzul oricăror trecători?

Chiar și așa, „You” te captivează complet odată ce îl începi. Are zece episoade, care durează în jur de 50 de minute fiecare, iar acțiunea curge rapid și intens. Așadar, cât încă mai e urât afară, profită de asta și dă-i o șansă acestui serial.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.