Sari la conținut

Cea mai ascultată piesă rock a tuturor timpurilor, pe internet, a fost lansată în 1975


PauLGamerRo

Postări Recomandate

”Bohemian Rhapsody”, legendara piesă a formației Queen, a devenit cea mai ascultată piesă rock a secolului al 20-lea, cu peste 1,6 miliarde de stream-uri globale.

Inițiativa Universal Music este cea care a generat acest fulminant succes, prin promovarea coloanei sonore a filmului „Bohemian Rhapsody” pe toate platformele digitale și prin lansarea unor programe experimentale, cu scopul de a aduce în atenția publicului muzica formației Queen, la mai bine de 40 de ani de când acest material a fost înregistrat inițial.

În acest fel, „Bohemian Rhapsody”, una dintre cele mai cunoscute piese semnate Queen, lansată în 1975 și extrasă de pe albumul „A Night At The Opera”, a ajuns acum să atingă performanță de a fi ascultată de peste 1,6 miliarde de ori pe principalele platforme de streaming.

Imaginea piesei „Bohemian Rhapsody” este de foarte multe ori asociată cu cea a uneia dintre cele mai importante cântece scrise vreodată. În 2004, piesa a fost introdusă în Grammy Hall of Fame, iar performanță vocală a lui Freddie Mercury e recunoscută de către cititorii revistei Rolling Stone drept cea mai bună din istoria muzicii rock.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.