Sari la conținut

S-a deschis hotelul în care rezolvi tot din telefon: interacțiunea cu oameni e opțională


PauLGamerRo

Postări Recomandate

S-a deschis hotelul în care rezolvi tot din telefon: interacțiunea cu oameni e opțională

În cazul în care ai o problemă cu interacțiunea umană din hoteluri, tocmai s-a deschis un hotel în care este suficient un smartphone, nimic altceva.

WeChat este la fel de popular în China precum WhatsApp în Europa. Prin extensii, plugin-uri și actualizări constante, WeChat a devenit însă mult mai mult decât o simplă aplicație de chat precum toate celelalte pe care le ai pe mobil. Poți să comanzi un taxi, poți să faci rezervări la hotel și, de curând, a început să faciliteze toate interacțiunile pe care le-ai putea avea cu un hotel.

Creatorii WeChat au încheiat un parteneriat cu InterContinental pentru a deschide un hotel inteligent în Shanghai. Ideea de hotel smart face referire la faptul că îți vei putea folosit smartphone-ul din buzunar pentru a face rezervare, pentru a încheia operațiunea de check-in și, nu în ultimul rând, pentru a intra în cameră. Telefonul ține loc de cheie la intrare. Pentru a-ți confirma identitatea când ajungi la hotel se utilizează un mecanism de recunoaștere facială. Același smartphone te ajută să comanzi room service, să ajustezi temperatura la aerul condiționat, să modifici luminozitatea și, nu în ultimul rând, să deschizi sau să închizi jaluzelele.

 

Un pic ciudat este faptul că hotelul este la 26 de metri sub pământ, dar din câte se pare, este suficient de bine construit încât să nu ai probleme cu conexiunea la internet sau confortul psihologic.

WeChat a colaborat cu compania mamă Tencent încă din 2014 la elaborarea unei platforme pentru hoteluri inteligente. Ce s-a schimbat între timp a fost implementarea unui modul de recunoaștere facială care facilitează identificarea clienților, în contextul în care, hotelurile din China țin în mod tradițional să-ți facă o copie la buletin înainte să-ți dea cheia la cameră. Tot prin recunoaștere facială îți comanzi și achiți mâncarea de la restaurantul hotelului. Când pleci, pentru check out, același telefon este instrumentul salvator.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.