Sari la conținut

iPhone X e trezit din morți, ca să rezolve problemele Apple


PauLGamerRo

Postări Recomandate

iPhone X e trezit din morți, ca să rezolve problemele Apple

iPhone X a fost tras pe linie moartă de către Apple odată cu apariția noilor telefoane, dar vânzările sub așteptări duc la relansarea acestuia pe piață.

iPhone X a avut același preț de la lansare și până la lansarea următoarelor telefoane din serie, cel puțin în mod oficial. Ideea era ca telefonul să fie scos din producție odată ce erau lansate noile modele, XS, XS Max și XR, iar asta s-a întâmplat, așa cum era de așteptat.

 

Problema este că Apple nu se aștepta să se confrunte cu vânzări atât de slabe pentru noile telefoane. Totuși, conform celor de la The Wall Street Journal, Apple a semnat cu Samsung un contract pentru un anumit număr de OLED-uri, doar că acestea ar putea rămâne nefolosite pe fondul cererii scăzute de XS. Astfel, iPhone X, îngropat poate timpuriu de americani, este acum dezgropat și readus pe linia de asamblare.

Conform informațiilor, un iPhone X e mai ieftin de produs decât XS, așa că Apple are toate motivele să aducă telefonul pe piață din nou. E o variantă mult mai bună decât scenariul în care Apple rămâne cu display-uri nefolosite. În trecut, anumite modele de telefoane au fost păstrate în producție pentru anumite piețe, cu toate că în general, erau depășite.

Veștile despre întoarcerea lui iPhone X apar la ceva vreme după zvonurile conform cărora Apple a micșorat comenzile de componente pentru noile telefoane; acestea s-ar vinde sub așteptări. Tocmai XR, telefonul cel mai ieftin dintre cele trei, are cele mai mari probleme de vânzare. Telefonul s-a vrut a fi o alternativă ieftină la celelalte două modele, dar oamenii au preferat să aleagă iPhone 8.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.