Sari la conținut

Leica lansează camera care „merge” cu telefonul și nu distruge bugetul


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Leica lansează camera care „merge” cu telefonul și nu distruge bugetul

Dacă aveai de mult timp o afinitate pentru un gadget Leica, dar nu-ți permiți unul dintre modelele sale de top, s-ar putea să te încânte recent anunțatul Leica D-Lux 7.

De-a lungul anilor, cei de la Leica au lansat, aproape exclusiv, camere foto originale, ieșite din centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei. În același timp însă, au existat câteva excepții ce s-au reflectat în modele ale altor producători care au trecut printr-un proces de rebranding și au îmbrăcat ”haine” de Leica. Asta s-a întâmplat și în cazul noii camere foto Leica D-Lux 7, care ascunde la interior un Panasonic LX100 II.

Cu noul D-Lux 7, Leica continuă colaborarea cu Panasonic și lansează o cameră din gama micro four thirds cu obiectiv fix. Cu un design vintage menit să fascineze melancolicii sau fanii brandului nemțesc, noua cameră ascunde la interior un senzor de 17 megapixeli. Obiectivul cu care vine la pachet are 24 – 75 milimetri cu echivalentul F/1.7 – 2.8. În final, ajungi să ai o combinație care ar trebui să se comporte exemplar în condiții de lumină scăzută, iar asta este cel mai important.

 

Ca experiența de captură să fie cât se poate de profi, integrat în ecuație este și un viewfinder electronic de 2,8 megapixeli. Pe spate, ai un panou sensibil la atingere de tip LCD cu diagonala de trei inci care facilitează ajustarea diverșilor parametrii de captură și a focusului. Nu lipsește nici posibilitatea imortalizării clipurilor la rezoluție 4K cu o viteză de 30 de cadre pe secundă, în cadrul în care te încântă activitatea de videograf.

Partea cea mai interesantă a D-Lux 7, în opinia mea, constă în conectivitatea Wi-Fi, o premieră pentru Leica. Camera comunică cu aplicația Leica Fotos de Android și iOS, punându-ți la dispoziție atât un mecanism de declanșare a capturii de la distanță, cât și de transfer rapid al fotografiilor de pe cameră pe telefon și, ulterior, pe Instagram sau Facebook. Prețul de achiziție este de 1195 de dolari. Ca referință, nici camera LX100 II care a deservit o parte din hardware nu este ieftină, dar se încadrează totuși în 999 de dolari.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • case a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.