Sari la conținut

Televizoarele Samsung vor fi mai deștepte în 2019 și vor ține loc de calculator


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Samsung a făcut o treabă foarte bună cu Smart TV-urile sale în ultimii ani. Deși au fost subiectul mai multe scandaluri legate de înregistrarea utilizatorilor, sunt cele mai bine vândute, iar în 2019, vor deveni semnificativ mai deștepte.

În mod tradițional, ideea de smart TV a făcut referire la posibilitatea de a accesa rapid o varietate de servicii de streaming online, pe lângă posturile TV cu care te-ai obișnuit. Au existat și câteva jocuri optimizate pentru telecomanda unui televizor, dar acelea au fost destul de puține și nu au reușit să devină memorabile.

 

Apogeul a fost când TV-urile au ajuns să includă un browser de internet și ai putut să-ți accesezi site-urile preferate pe cel mai mare ecran din casă.

Cu modelele ce urmează să fie lansate începând cu 2019, Samsung și-a propus să-ți pună la dispoziție întreaga funcționalitate a unui computer tradițional printr-un smart TV modern. Acest lucru va fi posibil printr-un parteneriat încheiat cu VMWare, deși vor exista câteva limitări.

Dacă lucrurile vor funcționa cum trebuie, pe noile televizoare ale sud coreenilor vei putea să-ți vezi aplicațiile preferate de pe PC sau mobil și să interacționezi cu ele. Acest lucru va fi posibil printr-o opțiune suplimentară intitulată Remote Access. Aplicația cu pricina va facilita accesul de la distanță, printr-o conexiune wireless, la alte gadgeturi pe care le ai în casă. În plus, printr-un IP fix, vei putea să-ți accesezi desktop-ul de la muncă, de exemplu.

 

Nu mai rămâne decât să conectezi un mouse și o tastatură la TV și să-ți folosești laptopul din dormitor pe televizorul din sufragerie ca și cum l-ai avea în fața ochilor. Nu este însă foarte clar cât de fiabilă va fi soluția dezvoltată de Samsung și dacă, de exemplu, va putea fi folosită pentru gaming la rezoluție mare.

Chiar și dacă se va rezuma la accesarea fișierelor din cloud în condiții optime, va transforma TV-ul într-un instrument de productivitate, iar asta e cel mai important lucru. Funcția Remote Access va fi disponibilă în fiecare colț al mapamondului în același timp, nu doar în anumite colțuri din Asia.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.