Sari la conținut

Propuneri reacții și sistem avertizări


Marean

Postări Recomandate

Nume: Marean
Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Să se adauge iconițe la reacții, să se schimbe culorile temei acolo unde nu s-a făcut deja să fie aceleași culori dacă se poate, sistemul de avertizări să fie refăcut, dacă primești warn să nu stai 1 lună să nu mai poți posta să fie o perioadă mai mică și punctele acordate să fie automate, să nu poate fi editate de moderatori sau alte grade administrative pentru că se face abuz, mai multe motive de avertizări să fie adăugate.
Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Nu am eu o idee anume, administrația știe mai bine, oricum minusuri nu aduc propunerile mele.

Editat de Marean
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iconite la reactii sunt ( http://prntscr.com/muc3v6 ) , culorile temei asa au fost sa fie dar ar merge si rosu ca butonul de Start new topic . Sistem-ul de avertisment merge in felul urmator :

  • 1 avertisment expira la 15 zile
  • la 3/3 utilizatorul primeste ban 30 zile.
  • La primul avertisment are restrictie de a posta continut 1/h
  • La al 2-lea avertisment are restrictie de a posta continut 24/h

Motivele pentru avertizari sunt toate de care sunt nevoie , o sa tin cont de unele propunere.

T/C

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.