Sari la conținut

Femeie din Brăila confirmată cu gripă, deși fusese vaccinată antigripal


Killer3

Postări Recomandate

Un caz de gripă a fost depistat la o femeie din Brăila, deși aceasta fusese vaccinată antigripal. Pacienta a fost confirmată cu virusul gripal de tip AH1. 
 
Femeia din Brăila, confirmată cu virus gripal de tip AH1, în vârstă de 59 de ani, a fost internată inițial la secţia Terapie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila. Din fericire, starea de sănătate a femeii s-a îmbunătăţit, pacienta fiind mutată la Boli Infecţioase.
 
Ceea a salvat-o pe femeie în vârstă de 59 de ani, potrivit specialiştilor, a fost faptul că ea s-a vaccinat antigripal, iar organismul avea deja anticorpii care să lupte cu boala.
 
Este al doilea caz din Brăila de persoană vaccinată antigripal, care, ulterior, a fost confirmată cu gripă. Primul caz a fost al unui bărbat de 49 de ani, ajuns în Terapie cu simptome de gripă, la care a fost depistat cu virusul gripal AH1. Din fericire, bărbatul şi-a revenit şi a fost mutat în secţia Boli Infecţioase a SJU, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei .
 
Patru oameni din Brăila confirmați cu gripă, nevaccinaţi şi cu alte afecţiuni medicale, au murit în acest sezon.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.