Sari la conținut

Killer3

Veteran
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Other groups

Member

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Killer3

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

6

Reputație Comunitate

  1. Killer3

    Crere GraD.

    Vârsta: 21 Contact (Steam/Skype/Facebook): Facebook De ce dorești să fii moderator?: ca sunt capabil Vechime în comunitățile din mediul online: 6 ani
  2. Killer3

    Crere Grad

    Vârsta: 21 Contact (Steam/Skype/Facebook): Facebook De ce dorești să fii moderator?: ca sunt capabil Vechime în comunitățile din mediul online: 6 ani
  3. Killer3

    Prezentare

    Mean don"t speak arabic please Here is romania me too i speak arabic but You can"t ?
  4. Ministrul comunicațiilor, Alexandru Petrescu (PSD), a amintit, sâmbătă, pe Facebook, despre un scandal sexual de răsunet din Suedia care a amânat decernarea premiului Nobel pentru literatură în 2018, după ce ambasada Suediei la București a postatv vineri un mesaj cu privire la proiectul de buget. „În Suedia, proiectul de lege a bugetului trebuie să fie întotdeauna prezentat cel târziu la 15 noiembrie. Scopul termenului-limită este de a asigura că există timp înainte de începerea noului an fiscal pentru a se lua deciziile oficiale necesare pentru a continua activitățile guvernamentale”, a postat vineri, pe Facebook, ambasada Suediei la București. Mesajul oficialilor suedezi a fost publicat în ziua în care Guvernul de la București a adoptat proiectul de buget pe 2019. Ministrul Comunicațiilor a reacționat, sâmbătă, pe Facebook, întrebându-se dacă și în 2019 se va repeta scandalul uriaș din Suedia care a amânat în 2018 acordarea premiului Nobel pentru literatură. „Una dintre reprezentantele diplomatice a unei tari din UE la Bucuresti, cunoscuta pentru aparitiile pe retelele de socializare online gaseste de cuviinta sa ne explice metodic cum se aproba bugetul in tara sa. Multumindu-le pentru sfatul nesolicitat, poate reusesc, cu aceeasi promptitudine si umor ce le acompaniaza, de obicei, postarile online, sa ne spuna daca, anul acesta, Academia suedeza, institutia culturala responsabila pentru acordarea prestigioaselor premii Nobel va acorda premiul pentru literatura...pentru ca anul trecut, l-a ratat, dupa mai bine de 70 de ani de acordare din cauza scandalului sexual si financiar din interiorul Academiei suedeze. In Romania, in 2019 vom avea buget cu certitudine. Ce putem afla insa despre acordarea premiului Nobel pentru literatura in 2019? Avem aceeasi certitudine sau va fi acelasi esec ca in 2018 cand iubitorii de literatura din intreaga lume au fost privati de acest eveniment care da repere in domeniu la nivel mondial?”, a scris Petrescu.
  5. Conducerea PSD Dâmbovița a decis, sâmbătă, într-o ședință de Comitet Executiv Județean, să-l excludă din partid pe preşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Comănescu, motivul invocat fiind „disfuncționalități” în activitatea acestuia. „A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016”, a spus preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, potrivit Agerpres. Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o.
  6. Președintele USR, Dan Barna, a declarat într-o emisiune difuzată sâmbătă de un post TV, că dacă în turul doi al alegerilor prezidențiale ar ajunge Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, l-ar vota pe ultimul în defavoarea actualului șef al statului. ”Dacă vom ajunge la situația respectivă și dl. Cioloş va fi candidatul alianței, voi vota cu dl. Cioloş. Dacă vom ajunge în altă secvență în care ar fi dl. Iohannis și alt candidat, voi vota cu dl. Iohannis, este evident”, a declarat la Digi 24 Dan Barna. El a mai spus că a făcut această afirmație luând în calcul posibilitatea ca Dacian Cioloș să candideze la alegerile prezidențiale. ”Construim un scenariu acum, în care dl. Cioloș va decide să candideze din partea alianței și va avea susținerea și a colegilor din USR și susținerea colegilor din PLUS. Lucrurile sunt foarte clare. Sunt foarte pragmatic. Suntem în logica unei alianțe electorale”, a adăugat liderul USR.
  7. Filialele PSD și ALDE din județul Gorj au intrat într-un război deschis după acuzații grave aruncate peste gard de „partenerii” de coaliție și racolarea de primari între aliații de la guvernare. Șeful ALDE Gorj, Ion Iordache, i-a acuzat la începutul anului pe social-democrați că din cauza lor Complexul Energetic Oltenia nu a fost exceptat de la plata impozitul de 2% din cifra de afaceri, măsură introdusă prin OUG 114. Iordache a spus că partenerii de alianță de la PSD au făcut raportări greșite despre situația reală de la CEO, astfel că Bucureștiul a fost indus în eroare. În replică, deputatul PSD Mihai Weber, numărul 2 din PSD Gorj, le-a cerut colegilor din coaliție „să lase deoparte ipocrizia și populismul”. „Doresc să le atrag atenția “partenerilor” de guvernare de la Alde Gorj, că declarațiile pe care le fac în legătură cu CE Oltenia sunt total iresponsabile. Sunt declarații prin care, practic, se autoacuză”, a afirmat Weber, pe contul său de Facebook, social-democratul spunând că ministerul Energiei este condus de 2 ani de zile de un ministru ALDE (Anton Anton). „Conducerea ALDE Gorj se comportă, în acest moment, ca o struțocămilă, manifestându-se public ca un partid aflat în Opoziție, dar păstrând avantajele participării la guvernare”, a mai spus Weber. Pe lângă scandalul legat de CEO, PSD și ALDE își „vânează” unii altora membrii de partid. Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache a spus, recent, într-o conferință de presă, că, primarul Turceniului, Cristina Cilibiu (PSD), a trecut în tabăra ALDE și va candida din partea acestui partid la următoarele alegeri locale. De asemenea, primarul comunei Telești, Ion Mischie, a „sărit” și el în barca ALDE la sfârșitul anului trecut.
  8. Stephen William Hawking, unul dintre geniile lumii de stiinta, a murit in aceasta noapte la varsta de 76 de ani. Acesta fusese diagnosticat cu scleroza amiotrofica laterala inca de cand avea 21 de ani, cu sanse mici de supravietuire. Cu toate acestea, paralizat fiind si nevoit sa foloseasca un scaun cu rotile pentru a se deplasa si o mica tastatura pentru a putea comunica, Stephen Hawking a reusit sa combata boala si sa impresioneze prin viziunea si rezultatele lui in cercetare inca 55 de ani de la diagnostic. Ca sa va imaginati cat de genial a fost Stephen Hawking, trebuie sa va spun ca multe personalitati ale lumii de stiinta l-au asemanat cu al doilea Einstein pe pamant.
  9. Conform unui raport realizat de CleanTechnica, masinile electrice se bucura de o crestere frumoasa in ultimii ani, insa sunt departe de a tine pasul cu masinile clasice. In aceasta categorie nu sunt la fel de multi producatori, insa cel mai preferat brand este Tesla, iar cel mai apreciat model si cel mai vandut este Model 3. Model 3 a fost cea mai bine vanduta masina electrica in 2018, fiind si cea mai ieftina de la Tesla. Surprinzator sau nu, pe locul 2 este un producator de care eu nu am auzit pana acum. Se numeste BAIC si modelul lor de succes este EC- Series. Au vandut peste 90.000 de masini. Un nume mai rasarit este Nissan cu modelul Leaf pe care l-am testat si noi. Acesta s-a vandut in aproximativ 87.000 de exemplare si este masina care arata cel mai bine. Are un design „normal” si nu te duce cu gandul ca ar fi o masina electrica. Urmatoarele doua locuri sunt ocupate tot de Tesla cu Model S si Model X, ambele cu aproximativ 50.000 de unitati vandute. Puteti vedea tot topul in poza atasata. Sunt surprins…
  10. Românii care au muncit între 1975 și 2001 vor primi procente suplimentare la pensie, potrivit ministrului Muncii, Marius Budăi. Românii care au lucrat în anumite intervale de timp vor primi bani în plus, a spus ministrul Muncii într-o intervenţie televizată. Acesta a vorbit de mai multe categorii de pensionari. Noua lege a pensiilor va aduce un plus de 10% pentru anumiţi pensionari, adică cei care au lucrat între anii 1975 şi 2001. Este vorba despre o compensare acordată oentru al 13 lea salariu, care nu a fost inclus în calculul pensiei până acum.
  11. În cazul în care încerci să faci bani pe YouTube și ești la început, ar fi bine să ai în vedere câteva detalii importante legate de sistemul de penalizare. Cei de la YouTube au fost criticați în numeroase rânduri pentru modul radical și agresiv în care penalizează creatorii de conținut aflați la prima greșeală. În plus, li s-a reproșat faptul că, de cele mai multe ori, motivul penalizării nu este foarte evident. Când penalizarea este una discretă, sub formă de avertisment, acest detaliu nu te afectează foarte tare. Întreaga experiență devine însă semnificativ mai supărătoare, când canalul tău are de suferit sau ești împiedicat să mai postezi conținut nou pentru o perioadă limitată de timp. În orice caz, începând cu 25 februarie, vor intra în vigoare noile reguli pentru vloggeri și orice alți creatori de conținut pe YouTube. Din acel moment, dacă cineva încalcă termenii comunității, în cazul primei greșeli, nu va mai exista nicio penalizare. Singurul detaliu cu care trebuie să trăiești este că îți va fi șters clipul buclucaș. Intenția este că persoanele care abia s-au apucat de această activitate, să nu mai fie descurajate de la început. În plus, din momentul în care ți-a fost șters un clip, vei dedica mai mult timp analizei integrale a termenilor și condițiilor de funcționare a YouTube. Faptul că în secunda doi te poți apuca să creezi conținut nou și să postezi videoclipuri este doar un bonus. În noul centru de ajutor de pe YouTube, informațiile pe care le vei obține despre motivul pentru care un clip ți-ar putea fi șters sunt mai detaliate ca niciodată. Tot acolo, vei vedea exemple clare de circumstanțe comune în care îți este șters un video. Indiferent de unde postezi pe YouTube sau cât de mare este audiența ta virtuală, pedepsele alocate vor fi aceleași. Prima penalizare de pe YouTube se va reflecta în imposibilitarea postării de clipuri noi timp de o săptămână și nu va mai apărea pe profilul tău după 90 de zile. A doua penalizare pe parcursul a 90 de zile se va reflecta în imposibilitatea de noi postări pentru două săptămâni. A treia greșeală în aceeași perioadă te va lasă fără canalul tău de YouTube.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.