Sari la conținut

[Stire] Printul Philip "ar putea fi trimis pe cursul de conștientizare a conducerii", deoarece poliția investighează un accident


Killer3

Postări Recomandate

Ducele de Edinburgh ar putea fi trimis pe un curs de sensibilizare a conducătorilor auto, a apărut, deoarece poliția continuă să investigheze un accident care a lăsat două femei spitalizate.

Ducele, în vârstă de 97 de ani, nu are intenția de a renunța la conducere, fiind fotografiat pe drumurile publice care conduc o mașină nouă la mai puțin de 48 de ore de la accident.

Se înțelege că el se conformează unei anchete a poliției din Norfolk, care îl va vedea intervievat despre ce sa întâmplat.

Două femei, în vârstă de 45 și 28 de ani, vor fi rugate să își reamintească accidentul, după ce Kia Carens s-au ciocnit cu Land Rover Freelander al ducele de pe A149 joi.

Atât poliția, cât și palatul au subliniat că ancheta va

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.