Sari la conținut

"De mulţi ani nu am mai avut asemenea atacant!". FCSB e convinsă că dă marea lovitură pe piaţa transferurilor


Killer3

Postări Recomandate

Duckadam

 

 

Helmuth Duckadam e extrem de bucuros că transferul lui Fortes la FCSB a intrat pe ultima sută de metri. Fostul mare portar e convins că portughezul poate fi un jucător de mare viitor.

 
Gaz Metan şi FCSB au bătut palma pentru transfer, jucătorul anunţând la rândul său că în câteva zile va fi fotbalistul roş-albaştrilor. Singura sincopă în oficializarea mutării e legată de pretenţiile impresarului lusitanului, însă e de aşteptat ca lucrurile să se rezolve. Odată sosit sub comanda lui Teja, vicecampioana va fi mult mai puternică, crede Duckadam, care îl apreciază în mod deosebit pe vârful de 24 de ani.

"Fortes îmi place, e puternic, de mulţi ani Steaua nu a mai avut un asemenea atacant. E mai greu să-ţi dai seama de vârsta lui, dar îmi place fizicul lui, are şi o tehnică bună pentru înălţimea lui, iar cu problema greutăţii se poate rezolva rapid", a declarat fostul portar de la Sevilla, pentru ProSport.

Vine Fortes, pleacă Gnohere?
Lui Fortes îi va fi greu să îşi facă loc în primul "11" în condiţiile în care Gnohere nu va pleca de la FCSB. Există, totuşi, încă posibilitatea ca "Bizonul" să se transfere, Becali aşteptând 5 milioane de euro în locul lui. Dacă nu se va bate palma pentru transfer, eroul de la Sevilla e bucuros că echipa va avea mai multe soluţii în atac. Astfel, accidentările sau suspendările nu vor fi resimţite.

"Dacă venea o ofertă foarte bună, patronul i-a promis că poate pleca, iar Fortes ar fi înlocuitorul. Totuşi, va fi concurenţă în atac, iar Fortes s-ar putea să fie jucătorul de care avem nevoie. Nu mi-e teamă dacă pleacă Gnohere. E normal să plece, a plecat Neymar de la Barcelona sau Ronald

 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.