Sari la conținut

Brahim Diaz, la Real Madrid. Clauza anti-Manchester United in contract + toate detaliile mutarii


Ellement.

Postări Recomandate

Brahim Diaz (19 ani) este jucătorul celor de la Real Madrid. Sky Sports News anunță că fotbalistul va fi prezentat la gruparea de pe Santiago Bernabeu luni sau marți și oferă toate detaliile tranzacției.

Tânărul jucător a decis să nu mai continue la Manchester City, formație de care mai era legat contractual până în vară. Pentru a nu-l pierde gratis, "cetățenii" au decis să-i dea drumul lui Diaz acum. 

Brahim Diaz va ajunge la Real Madrid pentru suma de 15,5 milioane de lire, însă aceasta ar putea ajunge la 22 de milioane de lire, în funcție de mai multe variabile. 

Sursa citată scrie că Manchester City și-a păstrat și un procent de 15% din drepturile federative ale fotbalistului. În plus, în contractul cu Real Madrid există o clauză conform căreia, dacă Diaz va fi vândut la Manchester United, Manchester City va primi 40% din suma de transfer.

Cine este Brahim Diaz, noul jucător al celor de la Real Madrid
Brahim Diaz joacă la Manchester City de la vârsta de 14 ani, însă a refuzat să meargă mai departe cu echipa engleză, nemulțumit de faptului că nu i s-au acordat prea multe șanse la prima echipă din partea lui Pep Guardiola. 

Chiar dacă la Madrid îl așteaptă o concurență acerbă, tânărul fotbalist speră că se va putea remarca pe Bernabeu. Marco Asensio, Dani Ceballos, Isco, Gareth Bale și Vinicius Junior vor fi concurenții lui Brahim Diaz la Real Madrid. 

În actualul sezon, Brahim Diaz nu a reușit să joace decât 4 meciuri pentru Manchester City. 3 în EFL Cup, în care a înscris două goluri și unul în Community Shield. 

19 ani are Diaz
5 milioane de euro e cota lui Diaz.

https://www.digisport.ro/

 

brahim diaz

  • Like 1

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.