Sari la conținut

[Propunere ] - Sebi


Sebi.roxi

Postări Recomandate

  • Nume: Nu sunt sebi . 
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: La forumul "zona design"  - Competitii - Sa fie scoase urmatoarele subforumuri : AOTW - SOTW 
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Sunt degeaba facute , nimeni nu se ocupa cu asa ceva + ca unii nici macar nu stiu ce inseamna aceste competitii deci sunte degeaba momentan , poate pe viitor o sa fie refacuta propunerea si o sa gasim designeri care pot dezbate competitiile . 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă stăm să o luăm pe baza acestui motiv adică " că-s create degeaba " am goli jumătate de forum și am lăsa doar 2-3 categorii unde se spamează periodic + că peste câteva zile o să vină altcineva să propună readăugarea lor și tot așa mai departe.

Lasă categoria acolo că nu te împedici din derulat forumul cu ea.

Contra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea ar fii sa raman aceste categorii.

Bineinteles nu este o categorie care sa contine alte sub-forumui, nu neaparat trebuie scos si nu afecteaza cu nimic, mai ales la stricarea complet toata structura al forumului.

In plus o sa vine altcineva care in momentul de fata va cere aceasta sectiunea sau pe parcurs o sa fie o sectiunea folositoare . ? 

Inactiv 3 months

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, Piciul- a spus:

Dacă stăm să o luăm pe baza acestui motiv adică " că-s create degeaba " am goli jumătate de forum și am lăsa doar 2-3 categorii unde se spamează periodic + că peste câteva zile o să vine altcineva să propună readăugarea lor și tot așa mai departe.

Lasă categoria acolo că nu te împedici din derulat forumul cu ea.

Contra.

Idem, sa rămână. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.