Sari la conținut

F0r3st

Premium
  • Număr conținut

    783
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de F0r3st

  1. F0r3st

    Ce streameri urmaresti?

    https://www.youtube.com/channel/UCkLqcQA5aOoMl3f-O8gcslA unu mai nou si mai noob asa
  2. nu stiu de cand dar cred ca esti primu designer care face cerere avatar, imi fine
  3. V1 - pot numara pixelii de pe text, blur foarte slab, acel border verde care e in plus, brush prost folosit V2 - blur slab, tentativa de efect acolo care nu da bine pe avatarul asta, textul secundar daca era arial era perfect. Merg pe V2 pentru text, in rest aman2 mai aveti de munca.
  4. Redimensionare slaba, text slab, blur cat de cat acolo (zici ca nu e). Cand faci text, de exemplu al tau e ceva de genul TheAssassinRO nu-l scrie mo-ta-mo fa-l tot de acelasi gen THEASSASSINRO si da mai bine sau The cu un text roman, Assassin cu font script si RO la fel.
  5. F0r3st

    [Portofoliu] zeze

    unele lucrari sunt fainele iar altele zici ca deabia acum te-ai apucat de ps, nu stiu ce sa zic, focus mai mult. kw
  6. Daca aveai "Arial" ca font in loc de "Wendy" la textul secundar dadea mult mai bine. La avatare nu le mai fa .gif ca le strici din calitate, la text nu mai pune si inner glow si outer glow si stroke ca e mult prea mult, pune un pattern si un gradient overlay ii dai coppy la text si ii dai un efect 3d o sa dea mult mai bine. kw
  7. F0r3st

    Ce streameri urmaresti?

    https://www.youtube.com/channel/UCJojyj87WHkAP6g8_xLblFg din pacate s-a lasat @KENNY.
  8. F0r3st

    [Battle] F0r3st x Assasin

    *Conținut topic (textul de pe lucrare): USP *Tema lucrării (tema care face referire la render/stock): STOCK *Render/stock: https://imgur.com/a/J2z13QB *Dimensiuni:150x250 *Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner):avatar *Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total):10 *Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): mie @TheAssassinRO
  9. La unele lucrari textul strica lucrarile, axeaza-te ceva mai mult pe partea asta. kw
  10. Foarte slabe lucrari la cum zici de altii ca lucreaza. Mai ai de lucrat la tot, fa-ti un blur dupa aceea axeaza-te pe text.
  11. Particip https://discord.gg/v2smCADWuM F0r3st#1128
  12. F0r3st

    Portofoliu F0r3st

    OFF: nu stiu cum poti sa zici tu ca sunt "ok" sau ca "blurul e ok / text ok-ish" cand tu nu evoluezi deloc, doar stacnezi, nu adaugi nimic nou la lucrarile tale ci doar le faci mai urate cu efectele pe care le adaugi. Cat despre redimensionare se poate vedea cu ochiul liber ca unele sunt recente facute si unele nu. ON:
  13. F0r3st

    Portofoliu F0r3st

    Guess who's back?! =))
  14. Aparent a fost acceptat, @case t/c si sa-i pui gradul?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.