Sari la conținut

[Popunere] by - Leho


Leho.

Postări Recomandate

Nume: Dezvoltarea forumului si a serverelor.

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?:

Sa se adauge la serverele de furien concurs TOP15.

Comunitatea s.ar mai dezvolta daca s.ar mai adauga mai multe categorii, ca de exemplu : categoria de divertisment cu muzica, filme, jocuri forum etc.

Sa se adauge mai multe concursuri, (fata de alte comunitati chiar sunt) dar ar fi ceva daca s.ar adauga....nuj zic si eu.

La design sa se adauge Design School, unde se vor inscrie utilizatori (elevi) sa invete sa lucreze in photoshop, acestia, desigur invatand de la cei ce au gradul Grafician (profesor).

O campanie de Moderatori pt. forum.

Ca sa iei premium free, sa ai minim 500 posts, 50 likeuri, ceva in genul.

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: In dezvoltarea ei.

  • Like 1

...:::Leho:::...  gdhgg.gif ...:::Furien:::...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Design School sunt PRO,mai ales ca sunt multi tineri care au in ”viziune” ca sa zic asa programele de editare ! - daca va fi acceptata aceasta propunere  doresc sa fie implicare din partea tuturor in ea ! 

 

Pentru Campanie Staff : o sa facem si o campanie cand va fi nevoie,asta nu e la decizia mea ! 

Premium se da la persoanele care au ajutat forumul in trecut sau care au contribuit la ceva ! 

Degeaba facem 1000 de categorii,trebuie sa ne axam pe niste proiecte care sa implice comunitatea si servarele din comunitate in legatura una cu alta ! Nu pot spune unui detinator de server : Ba fa concursul xculescu ! 

 

Deci trebuie create niste evenimente/proiecte care sa ne aduca plusuri : popu-larea serverelor detinute si popu-larea comunitatii ! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa o iau de la inceput si sa va mai explic inca odata. Propunerea cu concursul top15 o sa fie cat de curand creata , categorii de divertisment nu vor fi create dupa cum am spus si in alte propunere respinse , forumu este unul de gaming nu unul de muzica / filme etc , pentru intrebari sau cateva postari mici in legatura de subiectele divertisment se pot posta in zona discutii generale (Acolo se posteaza orice ce nu se incadreaza in restul forumului) . Proiect cu Design School la fel este o pierdere de timp si o activitate ca in orice parte unde a fost facut acest proiect , exista categoria de ajutor si resurse unde fiecare poate sa ceara un tutorial , resursa , ajutor pentru ceea ce nu intelege. Nu are rost sa mai deschid o camapnie de recutrati daca exista un model cu niste cerinte mici care fiecare le poate indeplini . Despre propunerea cu premium o sa ma gandesc la o alternativa ca sa diferm de catre alte comunitati.

Pana la urma forumul vreau sa fie unul clar si la subiect , ne dedicam pe gaming aia facem .

Multumim de propuneri , subiect inchis.

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.