Sari la conținut

Tzy

Veteran
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Tzy

  • Dată Naștere 05.01.1995

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Tzy

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

42

Reputație Comunitate

  1. Tzy

    Cerere grad Tzy

    Vârsta: 23 Contact (Steam/Skype/Facebook): TS daca am timp sa intru deoarece am si un copil,daca nu pm/skype ! De ce dorești să fii moderator?: Aceleasi motive ca prima data,doresc sa imi reincep activitatea asa cum pot ? Vechime în comunitățile din mediul online: 11-12 ani !
  2. Tzy

    Cerere Tzy

    Mersi mult amandurora ! Puteti da T/C
  3. Tzy

    Cerere Tzy

    Mai astept idei/lucrari : )
  4. Tzy

    Cerere Tzy

    E frumos,la asta,imi poti pune si niste efecte ?
  5. Tzy

    Cerere Tzy

    Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Doresc sa fie ca un banner,un fel de afis ! Text principal: ACS Viitorul Sighisoara pentru completarea grupelor de copii si juniori facem inscrieri pentru grupe de varsta: 2008-2009 2010-2011 2012-2013 Inf:tel:0745591255 Text secundar [ruls.ro]: Incredere si pasiune Dimensiuni: Dimensiuni 730x1023 Stock/Render[obligatoriu]: Orice stock,sa fie ceva legat de copiii mici care joaca fotbal ! Alte precizări: Doresc daca puteti si mai e loc sa adaugati si sigla :
  6. Tzy

    [Popunere] by - Leho

    Pentru Design School sunt PRO,mai ales ca sunt multi tineri care au in ”viziune” ca sa zic asa programele de editare ! - daca va fi acceptata aceasta propunere doresc sa fie implicare din partea tuturor in ea ! Pentru Campanie Staff : o sa facem si o campanie cand va fi nevoie,asta nu e la decizia mea ! Premium se da la persoanele care au ajutat forumul in trecut sau care au contribuit la ceva ! Degeaba facem 1000 de categorii,trebuie sa ne axam pe niste proiecte care sa implice comunitatea si servarele din comunitate in legatura una cu alta ! Nu pot spune unui detinator de server : Ba fa concursul xculescu ! Deci trebuie create niste evenimente/proiecte care sa ne aduca plusuri : popu-larea serverelor detinute si popu-larea comunitatii !
  7. Eu sunt PRO,daca doresti sa renunti la gradul de designer pentru a fi Moderator ( o alta atributie care are mai multe cerinte ) ai PRO de la mine ! Daca vei fi acceptat te vei putea ocupa si de categoria design ,dar va trebui sa te axezi pe o categorie a forumului gen : IT etc. !
  8. Tzy

    Prezentare

    Bun venit in mica-marea noastra familie ! Ia un loc langa foc deoarece bunicul Tzy,bunica bombonel si cu pruncul Nutu o sa povesteasca o groaza de povesti interesante si foarte frumoase !
  9. Tzy

    Cerere avatar Tzy

    Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Forum Text principal: Tzy Text secundar [ruls.ro]: Legenda Ruls.Ro Dimensiuni: Cele permise de regulament Stock/Render[obligatoriu]: SA fie cu femei sau masini cum vreti Alte precizări: Sa fie simplu sau cu efecte,cum doriti ! Dankeșhăn iubirile mele
  10. Bun venit,te-as ruga sa ma inveti si pe mine sa dansez sa o iau la o invartita pe sotie
  11. Tzy

    Cerere Tzy

    Vă multumesc tuturor ! Apreciez efortul depus ! T/C
  12. Tzy

    Cerere Tzy

    Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Doresc o Siglă Text principal: A.S Viitorul Text secundar [ruls.ro]: Sighișoara Dimensiuni: 748 x 1023 Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizări: Doresc ca sigla sa fie ca aceasta ! -Fondu sa fie Roșu cu Negru -Pe mijloc doresc sa fie tricolorul cu culorile Albastru-Galben-Roșu,exact ca in desenul pe care l-am facut ! - Ce este hașurat sa fie Roșu- Negru ! -Mingea care este pe sigla cu juventus sighisoara nu doresc sa fie,in locul ei sa fie tricolorul romaniei ! - Liniile din stanga si dreapta sa fie toate trei drepte si in loc de minge,cum am mentionat sa fie tricolorul ! Imi trebuie pentru o Asociație Sportivă pe care o am in dezvoltare,deci rog seriozitate si astept cat mai multe idei ! Nu le am cu desenu tehnic :)))))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.