Sari la conținut

Unban Sisco


Sisco

Postări Recomandate

1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198047102552/

2. Link detalii banhttps://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:43418412

3. Descrie situația: Mi-a dat ban pentru ca am VAC pe account, am cs go pe cont de 7 ani deja si nu am fost niciodata banat in el, am rank LEM momentan pe competitive si ma joc de ani de zile, VAC-ul l-am luat pe jocul half-life 1 pentru ca mi-am instalat niste moduri de single player si nu m-am informat inainte ca sunt interzise, le-am trimis celor de la valve un e-mail cand am luat vacu si au zis ca le pare rau dar nu imi scot vac banul de pe cont, specific ca ma joc de 7 ani ( cu pauze ) pe cont cs go pe competitive si nu am fost niciodata banat. Am jucat si aseara pe server cateva harti cu destui admini on, pot sa fac stream pe twitch daca e cazul si am si team viewer.

4. Dovezi: https://imgur.com/12YTRe5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Il inteleg pe Serpent. Cand da un baiat mai ciudat si dupa ii deschizi profilul si vezi ca are VAC si doua pagini de comment-uri in care oamenii ii spun ca au cod parca te uiti alt fel la acel jucator. 

 

Totusi, asteptam un demo, ar trebui sa existe unul daca ai primit ban.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt curios si eu de demo ( daca mi-a facut dar ma indoiesc ), jucasem cateva runde doar, commenturile de pe profil sunt lasate de pe competitive de la randomi care se oftica, le pot sterge foarte usor dar nu vad rostul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Just now, Robert. said:

Imi cer scuze atunci, il asteptam pe @Stf sa iti dea unban. 

Vezi ca e ultima data cand iti scriu prieteneste, daca nu ai demo nu dai ban, ce este asa greu de inteles? ai nu stiu cate cereri de unban in ultimele saptamani in care nu ai demo, te inteleg in unele cazuri sa nu ai dar e penibil deja.

Ai primit unban.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.